Promocija!!!Brezplačna Dostava 10 Zvitkih Belega Bakra Tiger Rep Beading Žice Accu Flex Beading Žica Velikost za 0,38 mm 10meters/roll

€10.27

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Funkcije Izdelka:

Količina: 10 Zvitkih, 10 metrov/11YD vsak RollQuality: AAA+++

Material:Baker, Najlon, Prevlečen

Predmeti Pogoj: 100% Čisto Nov

Barva:Bela

Približna Velikost: O za 0,38 mm

Uporaba:DIY handcraft,Nakit, Dodatki, Ugotovitve Opomba: elementi, slike, posnete z resnično zalog pod bela svetlobni učinki.morda barvo in velikost pravi blago, ki je drugačna od slike, ki zaradi različnih računalnika, prosimo, ne nanašajo na barvo in velikost informacij v opis.Hvala za vaše prijazno razumeti.

Sprejemamo Depozitni, T/T, Banke itd.imamo vse, način plačila, ki je lahko priročno za vas.

Vsa plačila morajo biti plačano, ne denarja in COD plačila

Garancija & Vrnitev:

Vsi izdelki so bili preverjeni in pakirani v dobrem stanju pred odpremo.

V primeru, da element, ki je v okvari, nas obvestite v roku 30 dni od prejema, jo bomo nadomestili z novo.Ni Nadomestila so na voljo.

Kupci, ki morajo plačati za vrnitev stroškov in bomo plačati stroškov za ponovno pošlji.

Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 24 ur po polni prejemu plačila.

Vse U. S. parcele bodo poslana prek E-pošta(7-10 dneh prispeli), je mogoče slediti na USPS' spletno stran, na celoten čas

Pošiljka bo poslana preko Registrirane Letalom, to bo trajalo približno 10-20 delovnih dni, da pridejo, Da v nekaterih državah, to lahko traja več časa, ker so manj pogoste letalski polet.Včasih to lahko traja dlje, ker je to mednarodni letalom.

Mi lahko zagotovi tudi express objave po EMS(5-8 dni) ali DHL ( 3-8 dni).Vendar je treba doplačati, prosimo, da nas kontaktirate, če potrebujete to storitev.

Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta.Cenimo vaše pozitivne povratne informacije.Naš sistem bo povratne informacije samodejno, ko ste jo plačali.Prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije na zadovoljstvo predmeta.Prosim email nas pred odhodom negativnih in nevtralnih povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši vprašanje.

Veseli bomo odgovoriti na vsa vprašanja, ki jih imate, vas prosimo, da nas kontaktirate , bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem možnem času.Zaradi časovnega pasu razlika, prosimo, dovolite 12~24 ur, da se vaš mail je odgovorila.

Hvala za Vašo Videti!!!

Oznake: 2 aluminijaste žice, kovinske žice venec, estetski bikini, ravno kovinsko žico, diy cvet žice, toplotni ščit žice, bakrene žice, zapestnica priključek srebrna, bombaž vosek žice, bakreni lonec

Material Baker Tiger Rep
Blagovna Znamka KONMAY
Velikost 0.38mm
Nakit Ugotovitve Tip Žice
Količina 10 Zvitkih, 10 metrov/11YD vsako Roll
Postavka Vrsta Nakit Ugotovitve
barve Bela
kraj izvora Kitajske (Celinska)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi