Primerni za Xiaomi Mijia Električni Skuter M365 Z Luknjo Od Disk Zavore Disk 5 Lukenj 110mm 120 mm Zavorni Disk Zadnje Kolo za Disk Zavore

€2.95

€4.40

-32 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dobrodošli v naši trgovini

Nasveti:

Dragi prijatelji!zaradi nedavnih novih corona pljučnico, virus, pravočasnost logistika je lahko počasnejši kot običajno, in logistika posodobitve morda ne bo pravočasno.Vendar ste lahko prepričani, mi lahko ladja običajno, prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja, hvala za vašo podporo!!!

★Opis Izdelka:

Specifikacije:

Material: Jeklo

Barva: Srebrna

Velikost: 120x120x2mm/4.72*4.72*0.79";110x110x2mm/4.33*4.33*0.79"

Neto teža: 112g

Funkcija: Ustaviti gibanje skuter

Pakete:

1 * Zavorni disk

5pcs * Vijaki

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-3 mm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

★Funkcije izdelka:

*1. Dober material, trajne, dolgo življenje.

*2. Ne bojte se mokri, blatni ali prašnem okolju.

★P roduct kažejo:

★plačilo:

Sprejemamo naslednje plačilne metode,lahko z uporabo Visa,Western Union,PayPal in tako naprej.če imate problem pri plačilu,prosimo, kontaktirajte z nami.

★dostava:

Prosimo, potrdite svojo NASLOV previdno, ko vam bo, da.

Vse naloge, ki so običajno dobavi isti dan ali naslednji delovni dan po prejemu plačila.Vendar pa v času največje sezone naročila so odposlana v roku 1-3 delovnih dni, da so prejeli razen Počitnice ali več dni zaprta.

Dostava bodo po vsem svetu prek Epacket/China post air mail/UPS/FEDEX/DHL

★o našem skladišču:

V kombinaciji z značilnostmi različnih skladišč, različne blaga, teža in velikost, oblikovanje in načrtovanje večplastnih podstrešju platformo polica je postopoma razvila iz enotnega dostopa do multi-funkcionalni dostop, iz ene police kategorije za kombinacijo več polica kategorije, in tako zadovoljili raznovrstne potrebe za skladiščenje e-poslovanja stranke.

Zaradi povpraševanja iz hitro dostavo, poleg oblikovanje hidravlična dvižna ploščad, stran lahko tudi doda, da bi se izognili, ki vplivajo na hitrost dostave v primeru izpada.

Preprečevanje različnih blagovnih znamk iz gibljejo, in oblikujejo posebne škatle za razvrstitev.

★Vrnitev:

★Povratne informacije:

Oznake: skuter kolo 118mm, 110mm kolo, xiaomi skuter dnu tablice, mi skuter, 120 mm zavorni disk, vodja xiaomi mija, skiroji kolesa 110mm, skuter xiaomi, batery xiaomi mija, skuter triki kolesa 110mm

Funkcija
Barva
Material
Številka Modela YL200976
Neto teža

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi