Avto v5.0 bluetooth, FM Oddajnik Brezžični Avto Mp3 Player Hitro Polnilnik Modulator Napetost TF Kartice za Prostoročno Dvojno USB Smart Čip

€6.05

€7.56

-19 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti:

- CVC inteligentni zmanjšanje hrupa

Avto mp3 player sprejme CVC inteligentni zmanjšanje hrupa, ki zagotavlja visoko resolucijo in visoko zmogljivost stereo.Ni zaljubljen, lahko igralec podporo lossless glasbe, kot so MP3/FLAC/WMA/APE.

- Dvojna vrata USB

Dvoje vrat USB, ki bi vam 3.4 inteligentni hitro polnjenje izkušnje.In lahko polnjenje dveh digitalne naprave ob istem času.

- bluetooth 5.0

Avto mp3 player, ki je združljiva z operacijskim sistemom android in ios sistemov.bluetooth 5.0, ki bi vam bolj stabilen in hitrejši prenos.Prav tako podpira prostoročno klicanje, ki je enostavno, da bi dobili klic na avto.

- U disk/TF kartice plug and play

Avto mp3 player, se lahko ne le prilagajanje avto radio frekvence in mp3 frekvenco, vendar podpira tudi U disk in TF kartice za enostavno upravljanje.Plug and play, boste dobili več pesmi za predvajanje.

- Močna združljiv

Avto mp3 predvajalnik, je združljiv z večino zemljevid aplikacije, glasbo, aplikacije in programsko opremo za klepet, kot so QQ in WeChat.Priključite predvajalnik na vaš telefon, predvajalnik bo združljiv večina aplikacij na vašem telefonu.

- QC 3.0 hitro polnjenje

Inteligentni hitro polnjenje.Polnjenje je hitrejši.

- Pametni čip

Avto mp3 predvajalnik ima v lasti inteligentni master čip in osem-circuit protection, ki je varnejši in bolj varno za uporabo.Varstvo funkcije vključujejo prenapetostna zaščita, pod napetostjo, zaščito pred preobremenitvijo, povratne vstavljanja zaščito, nad temperaturo zaščite, kratkostična zaščita, nad-trenutna zaščita in elektromagnetna zaščita.

- Univerzalni

Avto mp3 predvajalnik s kompaktno in okrepljeno non-slip delce na obeh straneh je primerna za 12-24v avtomobilski, SUV, van, velik tovornjak, off road vozilo in avtobus.

Navodilo:

Vstavite izdelek v vžigalnik za cigarete, in nato nastavite začetek pogostost izdelka na isti frekvenci kot FM sprejem frekvenc v vozilo, da se predvajanje glasbe iz mobilnega telefona ali U disk.

Povežite telefon z igralcem.Nato odprite aplikacijo, ki jo želite predvajati glasbo ali sprejmete klic.

Ime:Brezžični Avto FM Oddajnik

Model:HY87

Specifikacije:

Napajanje:5 V

Izhodni tok:3.4

Igrajo metoda:FM predvajanje

Podpora širjenju:U disk/TF kartice≤32 G

Oddajna frekvenca:87,5 MHZ-108,0 MHZ

Zaslon:Oranžna digitalni zaslon

Efektivna razdalja:≤10 m

Veljavni modeli:12V-24V avtomobilov, ki se lahko uporablja

Material:ABS

Barva:Črna

Velikost:36x45x72mm

Paket je vključeno:

1 x Wireless Avto FM Oddajnik

/ O ponudniku /

Na Čas Dobave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena čas dostave

Več Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključek

Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju

Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: ukv-oddajnik mp3, mp3, howard vpliv šport, preprost fm oddajnik, signstek fm oddajnik, modra, accnic fm oddajnik zvok mp3 predvajalnik, ukv-oddajnik mp3 ios, bluetooth 5.0 čip, Bluetooth predvajalnik

Poreklo CN(Izvora)
Napetost 5V
Vrsta Materiala ABS
Certificiranje NOBEN
Blagovna Znamka Audew
Ime Modela HY87
Postavka Velikost 36x45x72mm

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi