50Pcs/Set Izdajanje Iglo Kompleti Topi Nasvet Injekcijske Igle Skp Dolivanje Merjenje Tekočin Industrijske Varilni Tok Aplikator

€3.97

€5.44

-27 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

Ti 50Pcs/Set izdajanje iglo kompleti so namenjeni za izvajanje tekočih zdravil za vašega psa, mačke, ptice in druge manjše domače živali; za merjenje hranil za vaš vrt, rastline; za laboratorijski eksperiment; za tekočine in parfum prenos, kot tudi za lepljenje projektov, prav tako se lahko uporablja za industrijska lepila in merjenje E-Tekočine, itd.

Specifikacija:

Brizgo Zmogljivost: 1/3/5/10 ML

Količina: 50Pcs/Set

Package: Injekcijske Igle, Tope Konico Igle, Jasno, Zaščitnike, Neprodušno, Ki Se Odlagajo Kape

Značilnosti:

1. 50items v celoti, vključno z 20Pcs različnih velikosti injekcijske brizge, 20Pcs različnih velikosti topi konico igle, 10Pcs neprodušno odlagajo kape in več jasno, za varovanje sluha.

2. Obstajajo 4 različne brizgo velikosti kot 1 ml, 3ml, 5ml, 10 ml.Različne velikosti, ki so primerna za različne priložnosti.

3. 10Pcs neprodušno kape, preprečevanje igla zdrsne iz brizgalke.

4. Jasno varovanje sluha lahko zaščitite, da ne bo bolelo, in tudi bolj priročen za shranjevanje tekočine v brizg za prihodnjo uporabo.

5. Popolna velikost za dajanje tekočine zdravila za vašega psa, mačke, ptice in druge manjše domače živali; za merjenje hranil za vaš vrt, rastline; za laboratorijski eksperiment; za tekočine in parfum prenos, kot tudi za lepljenje projektov, prav tako se lahko uporablja za industrijska lepila in Merjenje E-Tekočine, itd.

Paket Je Vključeno:

6 x 1 ml Brizga

6 x 3ml Brizgo

4 x 5ml Brizgo

4 x 10 ml Brizgo

24 x Jasno Zaščitnike

10 x Black neprodušno Odlagajo Kape

5 x 1/2 palca Tope Igle Nasvet

5 x 1 palca Tope Igle Nasvet

5 x 1,5 Palca Tope Igle Nasvet

Oznake: pvc spajkanje, alu pretokom tekočine, masaža spike, 1l tekočine toka, smt orodje, mat iglo, tekočinski tok srebrna, 30cc brizgo, aplikator nazaj, plesti machin

Certificiranje CE
Blagovna Znamka JimBon
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi