Mount vulkana LE032 Laser Rangefinder 700 metrov Šljuka Riflescope Mate z Nosilcem windage nadmorski višini nastavljiva

€139.26

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Mount vulkana LE032 Laser Rangefinder 700 metrov Šljuka Riflescope Mate windage nadmorski višini nastavljiva

Shippment

Laser Deluje, je strokovno laser rangefinder, ki segajo night vision, izcedek področje proizvajalca od leta 2004. Tam so 12 oseb, v naši R&D oddelka.Naše rangefinder je patentirana iz domačem trgu in drugod.Smo ostali na inovativnih zadovoljiti in spodbujajo naše strankine potrebe.

Zahvaljujoč naši desetletju let izkušenj na laser rangefinder proizvodnje, naših izdelkov so prodali za približno 15 državah po vsem svetu in smo delali z drugimi OEM-proizvajalci po vsem svetu, preveč.

Celoten Proizvodni Proces

Rangefinder je, da bo končal v več procesov.To zahteva različne opreme in veliko ljudi dela za dokončanje visoko kakovostnih izdelkov, kot so: preverjanje-test-obdelave-Test in tako naprej.Iz procesa proizvodnje polprevodniškega vezja, nalaganje softwear na krovu, čiščenje okular, montaža prizmo za okular, preverjanje dobrem stanju notranjega LCD, ratifikacija emisij in sprejem objektiv, testiranje pravilnosti, ki segajo na končno montažo na povsem kos.Vsak proces je tesno preveriti, da poskrbite, da naše pomanjkljivosti izdelka brezplačno.

Certifikat

Naše daljinomeri CE,ROHS,FCC, FDA,MSDS,EN60825 odobren.

Storitve:

Vsi izdelki so skrbno preverjena in pakirani v dobrem stanju, pred dobavo.V primeru kakršne koli škode, nastale zaradi prevoza ali drugih dejavnikov,, bomo poskušali naši moči, da reši problem v času.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Vam bomo odgovorili v roku 24 ur.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo strank.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, vljudno prosim, pustite veliko povratnih informacij.Hvala vnaprej.

ODM & OEM je na voljo tudi, ker imamo lasten razvoj in manufacutering ekipa.Vaš prvi kontakt je hightly cenijo.

Oznake: optometer prizmo bar, lov obsegov rangefinder, lov rangefinder, ptz 36x laser, mandalorian, 4 palčni kvadrat, riflescop, Star Vojne, rifl področje uporabe, žarek expander co2

Številka Modela LE-032
Funkcija Spredaj & Zadaj
Teža 210g
Vrsta PUŠKA
Natančnost 1m
Razpon Hitrosti 0-300KM/H
Nosilec za Picatinny weaver montažo
Nepremočljiva IPX4
Obseg zmogljivosti 5-700 meter
Certificiranje CE,FDA,FCC,ROHS,EN60825
Garancija 12 Mesecev
Baterija 3V,CR2
barve Črna, Prikrivanje
Blagovna Znamka Mount vulkana

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi