12*16 cm 10pcs flower Fairy serije platno Tkanina Mozaik Krpo DIY Šivanje Položaja krpo doma Material Za vrečko/torbici SL-108

€7.67

€9.02

-14 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

12*16 cm 10pcs flower Fairy serije platno Tkanina Mozaik Krpo DIY Šivanje Položaja krpo doma Material Za vrečko/torbici SL-108 Pogoj: 100% čisto nov.

Material: 100% Bombaž Tkanina

Količina: 10pieces/set

Velikost: 1Piece = 12cmX16cm

Barva: 10 mešani modeli v en niz (kot sliko, ki prikazuje)

Značilnosti: Bombaž ima dobro vpojnost vlage, prepustnost, uporabljajte mehko, udobno,toplo in dobro, brignt barve, močne anti-kisline, vlage in drugih značilnosti, je najprimernejša tkanine.Uporaba: DIY Ročno izdelan za Vrečke, placemats, podloge za miško, predpasnik žepi, dolgo denarnice površine, dekorativni vzglavnik itd.Obvestilo: Vse materiale, ki so okrašene z roko.Element lahko pustite surovi rob in lahko imajo 1-2 mm odstopanja obstajajo.Opomba: * Slike so realni, fizični znak, ampak pokazati, za prikaz različnih imajo lahko nekoliko drugačno barvo. *Premer in dolžina sta zgolj zato prosimo, da to upoštevajo pri naročanju.

PAKETI>>>

Smo zelo paziti na pakiranje vsako podrobnost, da ensur varno pošiljke za vas .Zato obrnite paket, preden se prijavite, da ga prejmete, če je zlomljena ali poškodovana, si lahko posnamete s prevoznikom.Ob istem času, lahko posnamete fotografijo, in da nam pošljete, bomo rešiti problem za vas na prvič.

DOSTAVA>>>

Pozornost, Prosim!smo mednarodno prodajalec iz Kitajske celine.PROSIMO, BODITE POTRPEŽLJIVI!Smo ponavadi ponujajo standardne mednarodne letalom.Lahko bi približno 10 do 25 delovnih dni za dostavo.Če imate kakršno koli vprašanje ali kakršno koli posebno zahtevo, prosim, obrnite na nas.bomo odgovoriti v 24 urah zaradi časa, razlika med nami.

Prevoznik Ime

Oceno Časa, ki je v Tranzitu

Sledenje Storitve

DHL

Približno 3-5 dni

www.dhl.com

UPS

Približno 3-5 dni

www.ups.com

EMS

Približno 5-7 dni

www.ems.com

Kitajska Post Zraka

Približno 15-25 dni

www.intmail.183.com

HKPOST

Približno 15-20 dni

www.hongkongpost.com

Če potrebujete kakršne koli ugodne cene, hitro dostavo, dobrodošli, da nas kontaktirate.

OPOMBA: Kupec bo odgovoren za davke ,carine in druge dajatve, med dostava !Vsi predmeti morajo biti dobavljeni www.atticus.si preveriti naslov.

POGOJI PRODAJE >>>

Če niste zadovoljni z postavke iz katerega koli razloga, lahko ga vrne v prvotno stanje v roku enega tedna po prejemu.poslali vam bomo celotno vračilo skupaj z ladijskega stroškov takoj, ko bomo prejeli element.Vendar je kupec moral plačati za povratni prevoz.

POVRATNE informacije>>>

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala! :) Če ste arenot zadovoljni z izdelkom in storitvijo,prosimo, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negotive in in neutralfeedback.Bomo poskušali naše najboljše, da prepričajo.Hvala! :)

Oznake: čarobno torbici, tiskani platno tkanina, barkcloth, tkiva meter, navaden tkanine voskom, vila plakat, bombažne tkanine pravljice, tkanine, mozaik, vilini pravljice tkanine, material po dvorišču

Uporaba DIY Ročno izdelan za Vrečke, placemats, mouse pad,žepi,dekor blazino ect.
Vrsta Izdelka Druge Tkanine
kraj izvora kitajske(celinska)
Material 100% Bombaž
Pletene Tip warp
Pakiranje 10pieces/ Set
Slog Navaden
Antilop Tkanine Vrsto Materiali za tiskanje
Velikost 12*16cm / piece
vzorec Barvana
Blagovna Znamka scoiry
Netkani Tehnika TISKANE
Funkcija Odporno Na Obrabo
Vrsta Platno Tkanina
Tehnika Tkanine
Širina 12*16cm

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi