50pcs premer=55mm krog, dvostranski lepilni črna pena, debele 0,5 mm

€16.58

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

50pcs premer=55mm ali 54 mm krog, dvostranski lepilni črna pena, debele 0,5 mm Model: RPBF050320 Premer: 54 mm ali 55mm, prosimo, izberite Debelina: okoli 0,5 mm debelina Barva: Črna

Več kupiti dobili več popusta, velika quanity, prosimo, kontaktirajte.Ladijski promet pristojbina z online sledenje Št.

Dolgo Temp.Upreti: okoli 100C Kratek Temp.Upreti: okoli -10C, 140C Material: polietilen pena, akrilno lepilo

Dobro adhension.Široko uporabo za Zaslon telefona, Zaslon, Plošče, v Primeru, popravila, Široko Uporabo za avto, računalnik pcb dustproof tesnjenje.

Z visoko stopnjo oprijem na LSE materialov, kot so Polipropilen in nekaj Polyethylenes kot tudi premazan papir in lakov. 9080 je zelo primerna za lepljenje skupaj širok spekter podobne in različne materiale, kot so les, kovine, steklo, papir, barve, in veliko plastiko in tkanin.

POMEMBNO!Picutre samo za referenco, res trak je glede na dejanska širina traku, hvala.Rumena deli na sliki je za pomoč posnamete fotografijo, ne pa tudi v prodaji.Mi lahko cut, kot vašo zahtevo druge širina.Die rezanje sprejeti s MOQ.

V skladu nakup

Oznake: 0, 5 mm pene stanja, pristranskosti trak nasveti, trak zavezujoče noge, lepilni trak 0, 5 mm, lepilo 0, 5 mm pene, 0, 5 mm, trak za goba, lepilo trak zavezujoče, 0, 5 mm lepilni trak, , izolacijski trak, pena, 0, 5 mm peno, trak

Vrsta Lepilni Trak,
kraj izvora Kitajske (Celinska)
Širina premer=55mm
Blagovna Znamka NS Zanesljivo
Lepilni Trak Tip Dvostranski Lepilni Trak
Številka Modela 0,5 mm debele

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi