Kuhinjske Pipe Smart Sensor Pull-Out Vroče in Hladne Vode, Preklop Mešalnik Tapnite Smart Touch Spray Tapnite Kuhinja Priročno Pipe

€35.68

€46.33

-22 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Kuhinjske Pipe Smart Sensor Pull-Out Vroče in Hladne Vode, Preklop Mešalnik Tapnite Smart Touch Spray Tapnite Kuhinja Priročno Pipe

Vprašajte vodovodar, da ga namestite, da se zagotovi pravilna namestitev:

Prosimo, da so izkušeni in usposobljeni strokovnjaki za namestitev.

1. Prvič, temeljito sperite pesek, konoplje in nečistoče v vodi, ki je dovodni cevi večkrat.

2. Pipo in toplo in hladno vodo cevi mora biti pravilno priključen, s katerimi se sooča pipo, priklop tople vode na levi in hladno vodo, da pravica.

3. Sila mora biti uravnotežen med namestitvijo in ustrezno ključa mora biti izbrana.Preprečiti pretirane sile, prisilno namestitev in škodljivih komponent.

4. Merila za uspešno namestitev so: ne pušča kapljica vode, pustite brez sledu.

Opomba: pipo, ne sme biti vrč in namažejo z trde predmete, in ne pustite, cementa, lepila, itd.na površini pipo.

Uporabo in vzdrževanje, da se zagotovi pravilna uporaba:

1. Dvignite ročaj (okoli 30 stopinj), ko je ročaj je swung pravico, hladne vode postopoma povečuje, topla voda, ki se postopoma zmanjšuje, in končno za hladno vodo, je kuhana do največje.

Topla voda je izklopljen; topla voda, ki se postopno povečuje, ko ročaj je swung levo, dokler se ne doseže največja, hladne vode zmanjša, in končno izklopljen.

2. Pri dvigovanju ročaj (odpiranje) ali s pritiskom na ročaj (zapri)) ali mahati levo in desno, da prilagodite razmerje med hladno in toplo vodo, ukrep mora biti nežen in težko nihalo se je treba izogibati.Prekomerne sile, bo povzročila umetno škodo in vpliva na življenjsko dobo.

Opozorilo: Kadar je pipa je delovala upravlja ali je nameščen, in ni tlak vode na hladno vodo strani, da bo visoko temperaturo, pretok vode.Prosimo, bodite pozorni, da se prepreči opekline.

Opomba: ne dopustiti, otroci in starejši, da delujejo in uporabite sam.

Opozorilo: ne uporabljajte pipo ročaj kot handrail za podporo ali vsiljeno.

3. Dodatni kovinski cevi iz kadi pipo in tuš pipa je treba hraniti v naravnih raztegnjeno stanje, in ne tuljavo, ki jih na pipo, ko ni v uporabi.

Opomba: Ne mrtvega kota se lahko oblikuje na vmesnik med kovinsko cev, in pipo, da se prepreči cev iz pokvarilo ali pa je poškodovana.

Opozorilo: Ko pipo je vklopljena, hrup nastaja.Velikost hrupa, ki je povezana z vodo (tlak, pretok, pretok in plinovod lastnosti.

Zagotoviti dolgoročno uporabo-vzdrževanje

1. Sperite površino pipa s čisto vodo in pogosto, da se posuši z mehko krpo.

2. Blago nevtralne tekočine in brezbarvna glass cleaner se lahko uporablja za čiščenje površinske madeže in lestvici filmov, ki jih je težko odstraniti;

3. Izogibajte se stiku z kislih čistil, abrazivnih sredstev za poliranje ali hrapavljenje agenti, abrazivnih čistil, krpo ali papir za brisače, mila, itd.

4. Ko je tlak vode, ki je večja od 0,02 MPa, če vodi izhod je bistveno zmanjša ali pretok vode odstopa, lahko odvijte bučke na odvod vode od pipo.

Sperite in obnoviti.

Oznake: samodejni senzor tapnite, stenska pipa, medenina kuhinjske pipe, kopel pipa, tuš stikalo, Tuš Sistem, kampiranje tuš smart, zlato pipo senzor kuhinja, tapnite kopel, eva smart tuš

Slog Sam Glavo
Material Nerjaveče Jeklo
tuš tuš
Tuš Glavo Funkcija Varčevanje Z Vodo Tuš Glave
Kopalniške Opreme cabezal de ducha de alta presion
Tuš Glavo chuveiro
cabezal de ducha led douchette lavabo cheveux
cocina accesorio Izboljšanje Doma
Blagovna Znamka LISM
Številka Modela Tuš Glavo
Tuš obliko /
Varčevanje z vodo tuš glavo tuš glavo iz nerjavečega jekla
Vrsta Fiksna Vrtljiv Tip
filter za tuš glavo doccetta na rubinetto lavandino
Vrsto Namestitve Stenske
Je Pametno Napravo No
Končna Površina NOBEN

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi