Uporablja Kingston 4G 4GB DDR3 PC3L 12800U DDR3 1600 MHZ Namizje RAM Namizje pomnilnik 4GB 1R/2Rx8 PC3L-12800U DDR3 1600 MHZ

€13.68

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Zgoraj izdelka (blagovne znamke, parameter) www.atticus.si samodejno ustvari, občasno lahko narobe, prosimo, preberite uradni podatkov v računalnik končni test prevladujejo!

Foto (videz, barva, poreklo, serijska številka) samo za referenco, naključno dostavo, če vse spremembe, prosimo, prevladujejo v naravi!Posebne zahteve za izdelek, se obrnite na mene in nato nakup!Opazil: 1. Barvo pomnilniške pošiljajo naključno. 2. Širok in ozek pomnilnika, naključno, odpremljeno. 3. pomnilnik enostranski, dvostranski, naključno pošiljanje. 4. Obstaja veliko stilov pomnilnika, oznake, in so dobavljeni naključno. 5. Obstaja veliko vrst pomnilniških čipov, in so dobavljeni naključno. 6. 8 delcev, 16 delcev, naključno, odpremljeno.

izdelek parametri so samo za referenco, konfiguracija računalnika ali nastavitev, ki je drugačen, se lahko spremeni, končni računalnik test je končno!

Ruski kupci, prijatelji, zaradi ruske poštnih politike prilagoditev, prejemnik ime, da izpolnite polno ime za normalno pick, prosimo, da izpolnite polno ime v angleščini, hvala vam!

Kakovost

- Vsak predmet, ki so bili testirani in so kritično pred odpremo opraviti ,moramo zgraditi več testiranje postaje posebej za CPU ,prosimo, da kupite z brezskrbno .

- Prosimo, poskrbite, da dobite ventilatorja in CPU, je dobro, ne bo povzročilo CPU temperatura previsoka.Hvala

- Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

Povratne informacije

- Smo vzdržujejo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

- Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.

Vrne

- Vrne sprejet.Element, ki mora biti v prvotnem stanju.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v prvotno stanje.

Oznake: ddr3 ram, 1 ram ddr3, pomnilnik ddr3 16 gb, memoria ram, ddr3 pomnilnika ram, memoris ram ddr3 8 gb, ddr4 ram, kingston usb, video ddr3 4 gb, 6 ram ddr4

Hlajenje Fin No
Paket No
Vrsta DDR3
Številka Modela Kingston 4GB 1Rx8/2RX8 PC3L-12800U
Uporaba Namizje
Pomnilnik Frekvenca 1600 MHz
Kombinacija Obliki Enotni
Frekvenca 1600 MHz
Blagovna Znamka Kingston
Postavka Stanje uporabljajo
Garancija Čas eno leto

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi