Kopalnica Pipo Škropilnica Sprinkler+Base+Cev+Ventil Nastavite Za Roko Bazena Korito Šoba Anti-splash Vodni Filter Adapter Tuš Glavo

€4.24

€7.45

-43 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dobrodošli V Naši Trgovini

▲Opis Izdelka

*1.Obsežno uporabo, korito namakanje kit je priložena vse komponente, ki jih bo treba enkrat sestavil.Se poveže z obstoječo kopalnico ali korito za enostavno spray rešitev iz pipe.

*2.Funkcionalno ročno prho, prihaja z 2-funkcija ročno prho in visokega tlaka, tuš glavo, ki vam omogoča, da hitro in enostavno spremenite želeni način.

*3.Pipa prezračevalnik z nastavkom, ženski pipo, prezračevalnik moški adapter (ženski, moški) in povezavo s tuš cev, širokokotni revolving prezračevalnik, lahko tudi priključen na drugo gibljiva cev z G1 / 2 os.

*4.Prenosni tuš stojalo, prosto stojalo je na voljo, nosilec se pritrdi na wc tank je mogoče ločiti, kot nosilec za stensko montažo tuš, stojalo prilagaja skoraj vse ročne škropilnice, bidets ali tuš glave.

*5.Dolgo, gibljiva cev, to elegantno tuš imetnik lahko prilagodi iz različnih zornih kotov.Podaljša tuš cev vam omogoča, da prilagodite dolžino, prilagodljiv in ne zvijajte, je lahko omejeno z običajnim pralnim očesa pranje.

*6.Primeren za večino pipe, ki je primerna za uporabo v gospodinjstvu 18 mm-22 mm pipe

Specifikacija:

Material: ABS+Nerjavečega jekla

Barva: (Kot Picture Show)

Package Vsebina:

1 * Osnove

1 * Cev

1 * Sprinkler

1 * Ventil

Opomnik:

1.Vse fotografije so profesionalno barvno kodirani, vendar zaradi različnih svetlobi in različnih zaslon nastavitve naprave, morda obstajajo nekatera odstopanja med slike, ki ste jih videli in elemente sami.Prosimo za razumevanje.

2.Podatki se meri ročno, lahko nekatera odstopanja, vendar to ne vpliva na uporabo.

▲ Prikaz Izdelka

▲Prosimo, Upoštevajte,

-Vse fotografije so profesionalno barvno kodirani, vendar zaradi različnih svetlobi in različnih zaslon nastavitve naprave, morda obstajajo nekatera odstopanja med slike, ki ste jih videli in elemente sami.Prosimo za razumevanje.

-Podatkov, ki se meri ročno, lahko nekatera odstopanja, vendar to ne vpliva na uporabo.

Osnovno stanje skladišča:

1. Logistika: vsebina vključi profil podjetja, družbe obstoječe poslovne sposobnosti opis, družbe za obstoječe stranke (večja podjetja) opis, podjetje za logistiko moč (lastna sredstva), podjetja, storitev, značilnosti itd .

2. Shranjevanje: Vključno družbe obstoječe skladišče območju, self-zgrajen območju, lastno zemljišče, shranjevanje načina upravljanja, okolico, itd . 3. Storitve za stranke: To je lahko tudi, ali poravnave, storitev, materiala, način upravljanja, napredni ravni informacijskega sistema, vsebina plača storitve, ki se lahko zagotavljajo strankam, dosegljivih storitev učinke, itd .

▲Plačilo

Sprejemamo naslednje plačilne metode:Kreditno Kartico VISA, Banke elektronskih Prenosih, Western Union in tako naprej.

▲Shiping

-Prosimo, bodite bolj pozorni na svoje naslova naročila, ki se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. (Če ste iz Rusije, Prosim, pustite vaše polno ime.To je zelo pomembno)

-Predmetov, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dni po plačilu.

-Dostava bodo po vsem svetu prek Epacket/China post air mail/UPS/FEDEX/DHL/EMS.

-Samoti lahko povzroči dodatno ladijski promet pristojbina.

-Prosimo, preverite elemente, ko dostavljeno, če je poškodovana, vljudno prosim ga sprejeli in nam pišite takoj.Mi bo potrditev in poslati novo.

▲ Garancija

-Pokvarjena problem je treba vložiti v roku 7 delovnih dni po tem, ko izdelek je dobavljen.

-Dostava škodo, je treba vložiti v roku 5 delovnih dni po tem, ko izdelek je dobavljen.

▲ Povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno!

Oznake: vodni filtri pipa, pipa adapter diverter ventil za vodo, pipa filter splash, bazena pipa, pipa, anti splash korito, korito pipo, pipa prezračevalnik adapter univerzalni, pomivalno korito z vodo splash stražar, robinet salle de bain

Številka Modela JJ201019
Vrsta Za
Material Plastični

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi