Gundam Oklep Rob Graviranje Pomoči Vladar 4In1 kota osnovnih meritev Predlogo Vladar Hobi, Modele, Orodja

€8.29

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Način uporabe: Pozdravljeni, spoštovani kupec!Prosimo, bodite posebej pozorni! ! !Vse blago, ki so nesestavljeni smolo deli.ne prodaja končnih izdelkov! ! !Sliko izdelka je končal proizvodu.Blago prodano nesestavljeni komponente.Morate zbrati svoje, barvanje.Bodite pozorni, da: Če smole je sklonil, ali zvita, ga lahko postavite v vročo vodo za nekaj sekund in nežno zvijemo nazaj v formi.

Dragi kupec, želim, da še enkrat izjavljam, da so vsi smolo modeli lahko obstajajo majhnih napak.I uporabo metode, opisane zgoraj, lahko vse popravi.Prosimo, zahtevni kupci previden nakup.Hvala, ker ste.Smole Sestavljanje Modelov Tutorial

Pripravljen za material, ki smo sestavljanje modela in orodja.

Orodja: Drenažo Klešče, Šilček, Pinceta, Šmirgl Papir, Zobotrebci, Pretok Šivanje, Polnila,502 Lepilo.

Delovanje Predstavitve

To je model 1/35 smolo vojak.

Prvič, uporabite klešče, da odstranite nekaj odvečnega dela.

Nato uporabite Svinčnik, Šilček izboljšanja.

Uporabite iste metode, da trim drugih delov.

Bodite pozorni, da: Če smole je sklonil, ali zvita, ga lahko postavite v vročo vodo za nekaj sekund in nežno zvijemo nazaj v formi.

Naslednji, uporabljamo Polnila za model napako popravila, kot so luknje v roko.Uporabite zobotrebec, da Polnila zapolniti luknjo, počakajte, da se posuši po uporabite smirkovim papirjem čisto lahko.Uporaba smirkovim papirjem za poliranje, da zapolni prostor, Če je kaj narobe z drugimi deli, z uporabo iste metode je mogoče popraviti.Nato pa uporabite lepilo lepilo vseh delov.V redu, tako da lahko damo uporabljen model barve.

Tako naš model je mogoče zaključiti.

PLAČILO

1. Sprejemamo plačila preko Visa, MasterCard, QIWI in Bančno Nakazilo.

Več možnosti plačila bodo na voljo na www.atticus.si v prihodnosti.

2. NE bomo ladjo, dokler plačilo je očiščeno.

3. Skupni Znesek dajatev, ki vključuje končna cena plus S&H (Ladijski promet in

Ravnanje).

4. S&H bodo določene -na podlagi LADJE NA NASLOV.

5. Tako navedite posebne zahteve v VRSTNEM redu, OPOMBE, ko bo plačilo.DOSTAVA 1.Mi ladje po vsem SVETU. 2.Naročila se obdelujejo v 2-3day plačila za preverjanje. 3.Smo le ladja na naslov, ki ga levo,pls poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo, ko ste plačilo. 4.Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6.če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila,se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7.Zaradi stanja staleža in časovne razlike,se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvi availabale skladišča za hitro dostavo.Čas Dostave

1. Dobavni rok:Ladja na Svetu traja približno 10-35 delovnih dni preko Kitajske Post Letalom

2.2 vrste dostav so na voljo:1,Internationa Letalom;2,Kurirske Storitve(EMS,DHL,UPS,TNT)

3. Če potrebujete postavke nujno,Kurirske Storitve EMS ali DHL bo zagotovljena in številko za sledenje povezane voljo. (približno 4-7 delovnih dni za dosego svojega strani)

4. Uvozne dajatve,davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Tam so stroški kupca odgovornost.

5. Za letalom,nudimo online sledljiva dostava storitev sponzorira China Post.

Povratne informacije, Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Hvala, ker ste.Prosimo, ne puščajte koli negativna ali nevtralna povratne informacije pred e-mail vaš problem za nas.Mi vam lahko pomaga rešiti problem.Vse težave je mogoče rešiti.Še enkrat hvala!

Hvala za vaš obisk!Vam bo prinesla DOBRE SREČE

Oznake: moške fantazije, in ključ za električne omarice, gundam bela, suho flomaster, gundam mg, gundam, gundam model, model, barve, model scriber, hobi orodij za modeliranje

Material Kovine
Opozorilo Manjše uporabo pod nadzorom skrbnika
Številka Modela AJ0092
Starostni Razpon 14 Let & Up
Tema Glasba
Blagovna Znamka Priročnik Za Trenutek

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi