10pcs 8Inch Prosojne Plastike, Torta, Pecivo Polje Cupcake Muffin Dome Imetniki Prenosni Primerih Škatle Skodelice Poroko, Rojstni dan

€10.54

€17.56

-39 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis

Ta prozorni plastični torto polje je predstavljeno kot kupolami pokrov za zaščito občutljivih zaledenitve in okraski, ki ima varno, ko je zaprt in lahko resealed po odprtju.Primeren je za vse vrste sladic, suši, piškoti, sadje in druga živila.Kaj je pomembno je, dome, pokrov je nekakšna ohlapna, prosimo, pritisnite tipko za tesnjenje in uporabe nekaterih prozorni lepilni trak ali žičnimi sponkami za varnost.

Značilnosti

- Barva: Kot je prikazano.

- Material: PVC.

- Velikost: Zunaj Velikost: 24 x 24 x 8 cm.

Znotraj Velikost: Približno 19 x 19 x 8 cm

- Značilnosti kupolami pokrov za zaščito občutljivih zaledenitve in okraski, ki ima varno, ko je zaprt in lahko resealed po odprtju.

- Primerna za vse vrste sladic, suši, piškoti, sadje in druga živila.

- Odličen za zabave ali torta/muffin prodaje.

- Dome, pokrov je neke vrste svoboden, lahko pritisnete tipko za tesnjenje in uporabe nekaterih prozorni lepilni trak ali žičnimi sponkami za varnost.

- Topel Nasvet: Dragi kupec, zaradi svetlobnih učinkov, spremlja svetlost, ročno merjenje, itd., obstajajo lahko nekatere manjše razlike v barvi in velikosti med fotografija in dejanski predmet.Iskreno upam, da boste razumeli!Hvala!

Pakiranje seznam

10 x plastične škatle torto

Oznake: otrok pokal, imetnik torto stojalo poroko, rojstni dan stranka dekor, trasparent torto škatle, torta dekor orodje, st valentin, cupcake papir cupful, cupcake polje paket, min cupcake polje, ivermectin

Število Kosov 10pcs
Poreklo CN(Izvora)
Material PVC
Številka Modela torto škatle
Priložnosti Materinski Dan

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi