13-24 Mesecev Baby Center Aktivnosti Baby Walker S Kolesom Izobraževalne Igrače, Večnamensko Mizo S Kocko Kladivo Otroci Igrače

€25.25

€38.84

-34 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Iz Mini Tudou

Iz otroški koraki do velikih korakov Sit-za-Stand Učenje Walker z Mini Tudou pomaga vaš dojenček razvije iz gosenica, da walker z adaptivno tehnologijo.Z barnyard razigran prijateljem, da jih razvedriti na, vaš malček bo imel neskončne zabave, saj so izvedeli, da hodi.Začeti z enostavno odstraniti dejavnosti plošče za tla play ali on-the-run zabavno, nato korak gor z zabavno-za-manever walker.Sit-za-Stand Učenje Walker ohranja otroka na poti poučevanja, oblike, barve, živali, glasba in še več!

Nasveti

1.Trgovina na debelo in dropshipping sta pozdravila. 2.Na debelo,vam bomo ponudili popust. 3.Za dropshipping,mi lahko pošljete blaga, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

Čas Uporabe

Peking Čas: Od 9:00 do 18:00 pm; London Čas: Od 2:00 do 11:00 pm; Moskva Čas: Od 4:00 do 13:00 pm; Pacifiški Poletni Čas: Od 18:00 do 3:00 am

Pošiljko

1.Vsi predmeti, ki bodo natančno preveriti pred odpremo. 2.Prosimo, izpolnite vaše polno ime in pravilen naslov, ne bomo odgovorni za svoje napake.

Čas Dostave

1.Bomo pack in ladje parcela asap.In tam bo treba malo zamude, ko v paketu. 2.Bomo ladja parcelo preko Kitajske Pošti ali druge nacionalne post.Običajno, čas poštnine je 15-30 delovnih dneh glede na državo.Če ne morete prejeti izdelek v roku 30 dni, vas prosimo, da me kontaktirate za pomoč.

Poprodajne Storitve

Če niste zadovoljni s predmeti, vas prosimo, da stik z mano za rešitev, namesto šolanja nevtralne ali negativne povratne informacije, kar pomeni, da ne potrebujete naše po-prodajnih storitev.Bomo poskušali naši moči, da reši problem.

Oznake: lesene dreves igrače, kladivo varilec, 45 kocka, cuvav, hulk igrača kladivo, za otroke walker, baby voziček walker, otroci potovalne dejavnosti, fisher igrača, treadmil

Številka Modela baby walker s kolesom
Blagovna Znamka Mini Tudou
Značilnosti Utripa
Velikost As Shown
Paket Loči
Spol Unisex
Plastika Tip ABS
Dimenzije Kot je prikazano
Opozorilo NO
Starostni Razpon 3 let
Oblika Geometrijske Oblike
Material Plastični

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi