5pcs Stopala File Set Koruza Odstranitev Rezalnik Z Rezila Trdo Kožo Callus Odstranjevalec Stopala Strgalo Poklicno Pedikura Stopala Datoteko Orodja

€2.57

€3.72

-30 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

5pcs Stopala File Set Koruza Odstranitev Rezalnik Z Rezila Trdo Kožo Callus Odstranjevalec Stopala Strgalo Poklicno Pedikura Stopala Datoteko Orodja

Opis:

Naš izdelek je narejen iz visoko kakovostnega materiala, okolju prijazen in varen za uporabo za čiščenje trde kože na stopalih. 5Pcs en niz, vključno z 1pc stopala datoteke, 1pc trdi koži brivnik, 1pc callus rasp, 1pc gume obroč in tudi 1 polje rezila, ki ponuja več zdrave skrbi za vaše noge.Lahka in nežna, da jih lahko nosite na potovanja ali občasno poslovno potovanje.Praktična in trpežna.Vredno nakup za svojo lepoto skrbi!

Značilnosti:

1. Iz visoko kakovostnega materiala, ki je trajno uporabo in tudi okolju prijazno.

2. Kot nalašč za odstranjevanje in rezanje callous, koruza, trdo odmrle kože in cuticle, glajenje grobo noge skoraj v trenutku.

3. 5Pcs en niz, vključno z 1pc stopala datoteke, 1pc trdi koži brivnik, 1pc callus rasp, 1pc gume obroč in tudi 1 polje rezila, ki ponuja več zdrave skrbi za vaše noge.

4. Ergonomski ročaj design za enostavno gospodarstva in čiščenje.

5. Lahek in enostaven za uporabo, veliko pomočnikov, da vaše noge, gladko, čisto in zdravo.

Specifikacije:

Pogoj: 100% Čisto Nov

Material: Kovina + Plastike

Barva: Kot Slika Kažejo

Količina: 5pcs/set

Package Teža: Približno 83 g

Paket Je Vključeno:

1 x Stopala Datoteke

1 x Trdi Koži Brivnik

1 x Callus Rasp

1 x Gume Obroč

1 x Box Rezila

Iz visoko kakovostnega materiala, ki je trajno uporabo in tudi okolju prijazno

Morda vam bo všeč tudi:

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O ladijski

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

9. BR kupec, prosimo, navedite cpf ali cnpj, bo bolje za vas, da se je bolj hitro.hvala

Vrne in Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.atticus.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

O povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: electrican orodja nastavi strokovno, pedicur, datoteke za pete, avto mehanik orodja poklicno, nail art orodja poklic, pete strgalo, poklicno žar orodja, odmrle kožne strgalo, noge strgalo, noge pedikura brivnik

Tip 3 stopala scruber
Postavka Vrsta Za Nego Stopal Orodje
Velikost 5pcs/set
Tip 4 stopala datoteke
Številka Modela Pedikura orodje
Tip 7 Pedikura orodje
Blagovna Znamka TMISHION
Tip 5 Stopala Koruza Rezalnik
Material metal + plastike
Tip 6 stopala strgalo
Tip 2 callus, odstranjevalec
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Strani Stopala Datoteke
Tip 1 Stopala Koruza Odstranitev

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi