Tajski Boksarska Vreča Hitrost Žogo Boks Vreča Izsekavanje Hruška Žogo PU Boksarske Izsekavanje Cilj Vrečke Usposabljanja Dodatki Fitnes Oprema

€3.29

€4.06

-18 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Bullet Točk:

1、Hruškaste oblike Design: Naše boks dvojno končalo vrečko sprejme hruškaste oblike načrta, da se zagotovi hitro in uravnoteženo preobratu, vključno z lahki mlečni kapsul.Z hruškaste oblike, enostaven za cilj, ki vam omogoča pridobitev natančnih udarcev in dobrih skokov, brez motečih svoj ritem.Primerna za MMA boj, boksarske ali dnevno usposabljanje reakcije, natančnost, spretnost, vzdržljivost itd.

2、Priročno za Namestitev: Ta boks žogo installation kit vam omogoča, da namestite to priročno.Začetek usposabljanja, zdaj!Spali kalorij!

3、Zmanjša Pritisk: Morda se uporabljajo za dviganje uteži ali tek na tekočem traku, ampak je morda bolje, da se igra in lahko razširite!

4、Prosimo, Upoštevajte,: odlično boks vreča, lahko zadeti žogo hitro, reflex in dosego fitness ciljev.Opomba: Pri napihovanju boks žogo prvič, je bolje, da se napihnejo 70%, da bi se izognili nad inflacijo, se lahko uporabljajo za daljši čas.

5、Gladka Površina: iz vzdržljiv in enostaven za čiščenje PU usnje, ojačani šivi lahko podaljša življenjsko dobo.Vsak hitrost vrečko ima gladko površino, da se zagotovi delovanje in hitro in natančno odzivanje na udarce.

1.Gladka Površina: iz vzdržljiv in enostaven za čiščenje PU usnje, ojačani šivi lahko podaljša življenjsko dobo.Vsak hitrost vrečko ima gladko površino, da se zagotovi delovanje in hitro in natančno odzivanje na udarce.

2.Hruškaste oblike Design: Naše boks dvojno končalo vrečko sprejme hruškaste oblike načrta, da se zagotovi hitro in uravnoteženo preobratu, vključno z lahki mlečni kapsul.Z hruškaste oblike, enostaven za cilj, ki vam omogoča pridobitev natančnih udarcev in dobrih skokov, brez motečih svoj ritem.Primerna za MMA boj, boksarske ali dnevno usposabljanje reakcije, natančnost, spretnost, vzdržljivost itd.

3.Priročno za Namestitev: Ta boks žogo installation kit vam omogoča, da namestite to priročno.Začetek usposabljanja, zdaj!Spali kalorij!

4.Zmanjša Pritisk: Morda se uporabljajo za dviganje uteži ali tek na tekočem traku, ampak je morda bolje, da se igra in lahko razširite!

5.Prosimo, Upoštevajte,: odlično boks vreča, lahko zadeti žogo hitro, reflex in dosego fitness ciljev.Opomba: Pri napihovanju boks žogo prvič, je bolje, da se napihnejo 70%, da bi se izognili nad inflacijo, se lahko uporabljajo za daljši čas.

Značilnosti:

1. 100% čisto nov visoke kakovosti in visoke kakovosti.

2. PU materiala, gladko površino, dobro strani občutek, eksplozijam.

3. Lepe izdelave, anti-wear, ni enostavno, da bi prekinil, dolgo življenjsko dobo.

4. Dvoslojno watch trak, podjetje drži.

Specifikacija:

Barva: črna, rdeča, črna in bela rdeča

Oblika: hruška

Material: PU

Višina: približno 25 cm/9.84 v

Premer: približno 18 cm/7.08 v

Seznam Vsebine:

1*Boks Žogo

1*Črpalka

1*Varnost Gumb

Oznake: boj boxe, domače fittness oprema, dvojno skii vrečko, punch vrečko, vrečko hitrost, človek boks cilj, fitnes oprema za hrbtenico, ustrelil cilj, za fitness, boks, otrok boks lutka

Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi