DLAND LASTNO ZSH 2.5" MINI DVO LED PROJEKTOR KIT OBJEKTIV, LHD RHD ZA ŽAROMETE Z HELLA VGRADNJO LUKNJO 36W MOČI BILED LOW HIGH BEAM

€57.77

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

DLAND LASTNO ZSH 2.5" MINI DVO LED PROJEKTOR KIT OBJEKTIV, LHD RHD ZA ŽAROMETE Z HELLA VGRADNJO LUKNJO 36W MOČI BILED LOW HIGH BEAM Ta cena vključuje: dva kosa DLAND ZSH 2.5" BI LED PROJEKTOR LEČE, dva kosa mini gatlin pripone Tega projektorja so nove, ki prihajajo, tako oni zagotovljeno, da je v odlični formi.Vam ni treba skrbeti, popraskal leče, ali blede reflektor sklede več!Podrobnosti, informacije: 1. Kelvin: 5500k

2. Avto, da:vse 3. Dobre vibracije odpornosti in stabilno oddaja 4. Trajne in ne-izginja bleščeče žarke 5. LED chip: Suijing 6. Moč: 36W 7. LHD(Kitajska, Rusija, Združene države amerike in tako naprej) , RHD(velika Britanija, Indija, Avstralija in tako naprej)

Plačilni pogoji:

Depozitni, VISA, MasterCard, maestro, Bančno Nakazilo, Western Union in tako naprej, ki so na voljo.

Ko dodate elemente v vašo košarico, morate preverite jih in pojdite naprej s plačilom.

Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen.Mi bomo samo sledili vaš naslov, naveden v www.atticus.si za pošiljko.Imamo nobene odgovornosti za naslov za dostavo, pod pogojem,.Zaradi varnostnih razlogov ni dovoljen, da je naslov lahko spremenite preko e-pošte.

Plačilo mora biti prejeli v 7 dneh po ponudbo, ki se je končalo.Pridržujemo si pravico za prodajo člen za druge, če ne se opravi plačilo, 7 dni pozneje.

Dostava pogoji:

Vaš element bo odposlano v roku 2 delovnih dni po tem, ko smo preveriti, plačila prejeta.Vas bomo obvestili, če potrebujemo več časa za pripravo.Po postavka odposlano, element, ki bi potrebovali nekaj dni za dostavo.

Element, ki bo poslano na vaš www.atticus.si je naslov SAMO.Običajno, bo element kot darilo z nižjo ceno.

Fevd Vključuje Ladijski promet Pristojbina, Skladišče, Embalažnih Materialov, Goriva, Taks, Škatle, Etikete in Embalaže stroški.Mi NE bo odgovoren za zamudo pri dobavi, vključno z, vendar ne omeji na carinski rutinsko preverjanje, stavke itd.

Na voljo ladijski prevoz: EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT.Prosimo, kontaktirajte nas za podrobnosti.

Vrnitev in odškodnine pogoji:

Ko osebje exprss podjetje poslali blaga, vas prosimo, preverite jih carefullly če obstaja kakršno koli škodo, preden se prijavite na tovorni list.

Če Element je v okvari in ni delo na prihod, prosimo, da poročilo element, da nam v roku 7 dni od prejema okvarjen izdelek tako smo lahko izda RMA(ponovno trgovskega Blaga Dovoljenje, številka).Prosimo, pišite nam na zahtevo vrne dovoljenje.Prosimo vključujejo vaše ime, dražbe številko, in razlog za vrnitev v e-pošti.Vse artikle vrniti, mora vsebovati vse original embalažo.

Prosimo, skrbno prepakirate izdelek.Predmeti vrne, je treba preskusiti, in če najdete napako, bo kupec dobavi novo nadomestno enoto takoj.V primeru, da je primerna zamenjava ni na voljo, vračilo bo izdan.Ladijski promet, ravnanje in zavarovanje pristojbina ne vrača.

Če je predmet, ki je ni mogoče najti napako, element, ki bo poslan nazaj kupcu na kupce stroške.Predmeti vrnejo brez številko RMA bodo zavrnjene in vrnjene pošiljatelju.Kupec je odgovoren za Vse Povratno Poštnino in Stroške Dostave.Kupec je odgovoren za dodatne stroške prevozov za artikle, ki so se vrnili zavrne, ali je naslovnik neznan.Ne prevzemamo nobene vrne brez dovoljenja številko, na polje ali etiketo.

Pridržujemo si pravico, da je končna odločitev v primeru morebitnih sporov.

Vrnitev izdelka je sprejet, če:

(1) postavka je ugotovljeno, da je poškodovano ali element ni, kot je opisano, in

(2) zahteva za vrnitev, ki je predloženo v obliki e-pošte k nam v roku sedmih dni od datuma, ki ste ga prejeli blago, in

(3) predmet ne NE zaradi nesreče, zlorabe ali napačne uporabe, in

(4) postavka še NI bila uporabljena ali vzdrževati na način, ki ne ustrezajo navodilih za uporabo, navodila za uporabo, in

(5) postavka nima serijsko številko odstraniti ali disidirala.

Zamenjavo bo poslana ali polno nadomestilo, manj obnavljanje pristojbina (15% od nakupne cene ali minimalno USD1.00) , bo izdana, ko ni uspel blago prejel.Nismo odgovorni za kakršno koli izgubo in poškodbe med vrnitev pošiljke.

Prosimo vas, da nas kontaktirate, preden se Ukvarjajo Z Vse Spore ali pušča Negativne povratne informacije.Kot profesionalni prodajalec v Alibaba, smo zagotovo se bomo potrudili, da reši vse težave, učinkovito in pravilno.

Oznake: 3d led lučka, XHP70, velika projektor objektiv, projektor, obraz id popravila, bi videl kovin, dvo led len, mingben led objektiv, galaxi projektor, aozoom

Napetost 12V
Znamka Vozila VSE
Moč 36
Blagovna Znamka LASTNE
Modela Avtomobila VSE
Poreklo CN(Izvora)
Barvna Temperatura 6000K
Certificiranje PIKA

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi