Za Samsung Galaxy Note 9 primeru hoesje Luxury Letnik usnja, Kože, mobilni telefon, Ohišje za samsung galaxy note 9 coque funda capa

€2.89

€4.14

-30 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Ime izdelka:

za Samsung Galaxy Note 9 primeru hoesje Luxury Letnik usnja, Kože, mobilni telefon, Ohišje za samsung galaxy note 9 coque funda capa

Vrednost Komercialni Račun:

če potrebujete račun, se, prosimo, obrnite na nas.

Če ne želite, da bi v primeru, prosimo, da nas obvesti, ko oddate naročilo.

Storitve Jamstva:

če ste prejeli napačen, poškodovanih, v okvari, ali element, ki ni, kot je opisano, se obrnite na nas za delno/popolno vračilo ali zamenjavo na naše stroške.

veseli smo, da vam pomaga s vračilo ali zamenjavo v roku 5 dni po prejemu izdelka, pod pogojem, da so vsi originalni embalaži in dodatke, ki so v prvotnem stanju.

če vam je ljubše, vrnitev blaga nazaj za več rešitev, se obrnite na nas vnaprej.kupci, ki so odgovorni za vrnitev stroškov dostave, pod nobenim pogojem.

Povratne informacije:

Ko prejmete predmet in zadovoljni z izdelkom, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 točk DSR, bomo zelo cenjena, in boste dobili brezplačno darilo/ brezplačni vzorec pri naslednjem vrstnem redu.

Če katerega koli razloga ne boste zadovoljni z nakupom, vas prosimo, da nas kontaktirate in potrudili se bomo, da rešitev tega problema.

Več primeru za Samsung Galaxy Note 9, prosimo, obiščite naše trgovine.

Oznake: parcela tovornjaki prodaje, mi max6 primeru telefon, mi max zaslon, 02mm, mi mix 2 primera igre, dkceis honda civic, mi mix 2s atletske, mi mix 2 primera polno, mi max 3 telefon kupiti, maska lepoto 10 kos

barve črna, vojske, zelena, oranžna, rdeča
Združljiv Samsung Model Galaxy Note 9
Postavka 1 Ohišje za Samsung Galaxy note 9
Značilnosti Luksuzni Letnik usnja, Kože
Združljiv Blagovne Znamke Samsung
Številka Modela Za Samsung Galaxy Note 9 primeru
Funkcija Anti-knock
Vrsta Ohišje
Blagovna Znamka Aioria
kraj izvora Guandong, Kitajske (Celinska)
Design Navaden
Material Visoka Kakovost PU Usnje
Postavka 2 Za samsung opomba 9 primeru

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi