Digitalne antene za TV zaprtih 2000 Milj 35db HDTV Antena, Satelitska tv sprejemnik Z Ojačevalnikom jasno Fox 4k satelitsko anteno iz Zraka

€4.12

€6.86

-39 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

TV antena digitalna TV-antena parametre:

(1) za Podporo 1080p ali 4k

(2) V 2000 milj

(3) Barva: črna/bela/ se lahko meri

(4) Color box embalaže ali po meri

(5) Celovita zmogljivosti

(6) za Izbiranje vse "zastonj" kanalov

(7) Impedanca: 75 ohm

(8) Koaksialni kabel: 3 metrov?

(9) Priključek tip: F vodja/IEC

(10) Standing wave razmerje VSWR: ≦1.5

(11) Delovna frekvenca: 174~240MHz, 470~862MHz

(12) Pridobijo: 25 dB"

(13) velikost Izdelka: 335*235*5 mm

Sliko Izdelka:

Nastavite vodnik :

1. korak : Priključite konec pritrjen koaksialni kabel ANT/V priključek na hrbtni strani TELEVIZORJA ali Digitalni Pretvornik Polje, Priključite USV priključite v vrata USB na TELEVIZOR ali Digitalni Converber Polje.

Korak 2 : ročni antene, blizu okna, ga postavite vodoravno ali navpično.

Korak 3 : na TV' s ali STB 's nastavitvenem meniju nastavite sprejemnik način za "Antena" ali "Zrak" Za podrobnejša navodila, prosimo, obrnite se na svojega TV navodila za uporabo.

Korak 4 : V TV 's ali STB 's nastavitvenem meniju nastavite TV, da se "scan" za kanale.Ta je včasih lahko navedena kot auto-program,auto-scan,iskanje postaj ali skeniranje kanalov.Posvetujte TV ročno ali podrobna navodila.

5. korak : Če je prejemanje občasnih, poskusite premikanje anteno na drugo lokacijo in rescanning TV do optimalnega položaja ne najde.

Korak 6 : Popravek antene na optimalni položaj, ki ga našel.

Prilagoditev antene navodila

Priključite anteno za TV pravilno.

Nastavite TV, da Antena način.

Ko kakovost signala je nizka, prilagodite lokacije antene ali zavrtite v smeri

televizijske postaje.

ko gledam jasno, tv program, dokler kakovost signala dobi boljše.

Pacakge Vsebina :

1 x TV Antena

1 x Signala Ojačevalnika

1 x Univerzalni Priključek O izdelkih:

1. So izdelki resnično in izvirnega?

Da, vsi izdelki prikazani, so 100% resnična in izvirno.

2. Kako je kakovost izdelkov?

Smo si prizadevajo, da bi visoko kakovostne izdelke.Preverili bomo izdelkov premislite, preden bomo to ladjo, da vas.

O Pošiljki:

1. Ko bo prodajalec ladje moje naročilo?

Naši izdelki so na zalogi, in bo vaše naročilo odpremljeno v roku 1-3 delovnih dni po plačilu je preverjeno, da ga www.atticus.si.

2. Kako dolgo lahko dobim svoje naročilo?

Za nekatere oddaljene države, kot so Brazilija, Čile in Siriji, www.atticus.si standardna dostava in post običajno traja 15-60 dni ali več, kot 90 dni.Prosimo, počakajte potrpežljivo za vaše naročilo.Če želite prejeti paket v najkrajšem možnem času, izbirate lahko DHL, vendar vas prosimo, da nas kontaktirate za povečanje dodatnega tovora za hitre dostave.

3. Ali lahko spremenim ime / naslov za moje naročilo?

Prosimo, pošljite nam pravo ime / naslov.Ampak ne bomo te storitve na voljo v vseh www.atticus.si Velika Promocija.Prosimo, še enkrat preverite vaše naročil informacije pred popolno plačilo.

4. O znamenje parcela:

Prosimo, da odprete paket za pregled po prejemu.Če je paket poškodovan ali prazno (ukraden), vprašajte express zagotoviti uradnih dokumentov in iti skozi skladnosti postopkov na kraju samem.

Pozornost Za Ruske Kupce:

1. Prosimo vnesite vaše ime in priimek, vključno z vaše ime, srednje ime in priimek, ko oddati naročila.

2. Prosimo, izpolnite vaš pravi naslov, vključno z vaše Stanovanje Številka, Ulica, Mesto, Regijo in državo.V nasprotnem primeru paket bi bilo verjetno treba vrniti!

Pozornost Za Brazilijo Stranke:

Prosimo, dodajte CPF vaše naročilo je prejemnik v vrstnem redu opomba ko oddate naročilo poslano iz Brazilije, ker ladjar potrebuje CPF, da poskrbi za pošiljko.Hvala za vaše razumevanje in sodelovanje.

O Po-prodaje in Garancije:

1. Obstaja 6 mesecev garancije za naše izdelke.

2. Če imaš blago z napako, prosimo, pošljite nam admessage najprej o težavah z videi ali fotografije, in bomo poskušali naši moči, da reši probleme, za vas.

3. Če želite, da se vrnete izdelek, nas kontaktirajte v roku 3 dni po prejemu naročila.Vso vrnjeno blago mora biti vrnjeno s originalni embalaži in pribor.Naročnik je odgovoren za stroške dostave o vrnjeno blago.

4. Včasih ladjar izgubi parcele, če še niste prejeli ste, da v času dostave, se, prosimo, obrnite na nas in vam bomo povrnili plačilo ali dogovori za ponovno pošlji vam naročilo, spet v to vrsto primeru.

O povratnih informacij:

Smo preizkusili najbolje zadovoljiti naše stranke.Smo iskreno upam, da lahko pustite nas pozitivne povratne informacije.Za katerega koli razloga ne boste zadovoljni z vaše naročilo, prosimo, pišite nam prek (Moja Sporočila) ali (Vprašajte Prodajalca Vprašanja), Trgovine manager pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da odpravite vse težave in zadovoljiti svoje potrebe.

Čas Uporabe:

Peking Čas: 9:00-12:00, 14:00-19:00.

New York Čas: 20:00-23:00, 1:00-6:00.

London Čas: 3:00-6:00, 8:00-13pm.

Če vam ne uspe, če želite odgovoriti na sporočilo v času, prosim, počakajte potrpežljivo.Odgovor je lahko prepozno, vendar pa nikoli ne bo odsoten

Oznake: antena jasno, tv, antene wifi rotatorne, ul antenski ojačevalnik, energije hd, hf antena sprejemnik, antena zaprtih tv, ham radio antena baofeng, ios televizija, jasno, tv antenski ojačevalnik, nastavljiv vhf ojačevalnik

LNA Pridobili
Impedence
Frekvenčni Razpon VHF (170-240Mhz) / UHF( 470-860Mhz)
Kabel
Vrsta V zaprtih prostorih
Certificiranje NOBEN
Paket Da,
Blagovna Znamka ONEVAN
Sprejem Obseg
Številka Modela N0134
Poreklo CN(Izvora)
Velikost
Združljiv z 1080p 4k

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi