Hlajenje гидрогелевые obliži z izvlečkom агавы petitfee agave hlajenje Hydrogel oči obliž hydrogel obliži nego, kozmetika vlažilno masko, kremo za oči serum iz gube modrice pod oči proti gubam

€12.91

€25.82

-50 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Popust 10% pri nakupu 2 izdelkov v naši trgovini

Popust za 13% pri nakupu 3 izdelkov v naši trgovini

Popust za 17% pri nakupu 4 izdelkov v naši trgovini

Da bi dobili popust, morate iti do prodajalca profil, izberite tiste izdelke, ki jih želite kupiti v naši trgovini, in jih postavite v košarico in hkrati nakup in popust popust

Korejski kozmetike. 100% PRVOTNE.Dostava iz Rusije.Hitro obdelavo naročil!!!

Varčevanje za utrujeno kožo pod očmi.Temne kolobarje in zabuhlost, suhost in izgubo zvonjenja-s te težave se bodo spopadli z hladilni obliži.

Obliži za čudovito lila barve bo dal kože, sprostitev, hladilni občutek, udobje, pomoč za odpravo podočnjaki in vrečke pod očmi, da je videti bolj sveža in odprt, utrujen.

Izvleček agave ima antiseptično in dekontaminacijo učinek, spodbuja zdravljenje vnetja, pomirja kožo, blaži srbenje.

Izvleček borovnice -Močan antioksidant, pomlajuje kožo, je vlažilno in hranljivo, mehčalni učinek, pomirja, prijetna in posvetli kožo.

Izvleček jajčevec Je intenzivno vlažilno in tonika lastnosti, pomaga pri soočanju z aknami in post-akne, osvetli pigmentacije.

Kofein Povečuje microcirculation krvi, je drenažo in tonika učinek, odpravlja beduina, pojavov in otekline, napenja in gladi kožo.

Spirulina Ima sposobnost, da se odstranijo toksine, izboljša nasičenost kožne celice s kisikom, izboljšuje krvni obtok, spodbuja krepitev kapilar, odpravlja otekline, tone gor in izboljšuje kožo.

Da bi dobili učinek, največ za hlajenje kože, 15-20 minut, preden se uporabi obližev lahko odstrani v hladilniku.

Način uporabe : Nanesite lise na očiščeno kožo pod očmi, nežno prisluškovanje konice prstov, doseči popolno prileganje.Po 10-15 minut, popravkov, ki so odstranjena, in ostaja ključnega pomena so lepo razporejene in počakajte za dokončanje absorpcije.

Količina: : 60 Kos

Oznake: oči obliži petitfee, zanikati oči obliž, PETITFEE, hladilni gel kul, miata hladilne vode, dr oči obliž, oči obliž za hišne živali, hydrogel masko, zlato petitfee, zlato obliž petitfee

Država/Regija Proizvodnji Koreja
Spol Unisex
NETO WT 155 g
Sestavine Agave
Postavka Vrsta Zdravljenje & Maska
Uporaba Oči
Poreklo KR(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi