Laptop Osvetljene Tipkovnice Za ACER R7-571 R7-572 R7-571G R7-572G NSK-R60BW 1D 9Z.N9LBW.01D MS2317 zda ZDA

€32.74

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Slog : Standardna

Uporaba : Prenosni Računalnik/Mini Prenosnik

Postavitev : Enako kot slika

Barva : Črna

Pogoj : Nova

Garancija : 90 dni

Naši Izdelki Kažejo

Laptop Tipkovnici Za ACER R7-571 R7-572 R7-571G R7-572G NSK-R60BW 1D 9Z.N9LBW.01D MS2317 zda NAS NI Okvir & Backlit

Package : Kraft papir polje

Izdelkov Status: 100% test dobro,bomo test vsak tipkovnice pred odpremo, in se prepričajte, da deluje 100%!!

Obvestilo

Uvozne dajatve, davke in dajatve, NE vključujejo d v predmet, ceno ali stroške dostave.DDV/GST ali drugih davkov, str najem preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Dostava

· Element, ki bodo dobavljeni v roku po preverjenih payment1-2 delovnih dni

· Vse elemente, ki so neposredno prihajajo ven kot "dar", ki jih na Kitajskem Pošti, ki lahko zagotovi številko za sledenje.

· Neposredno čas, da NAM\KRALJESTVU\AU\CA je v roku 2-3 tednov,drugi pa bo trajalo približno 3-6 tednov.ne moremo zagotoviti, čas prihoda, zaradi lokalnih odpošiljanje ali drugih razlogov .

· Če ne boste prejeli izdelek(i) ,prosimo, obrnite na nas.Drugače, mi bi predpostavimo, da je element(i) je bila prejeta.

· Kupec mora poskrbite, da so njihove informacije o pošiljanju (vključujejo vrata Št.in naslov za dostavo) je pravilna.Nismo odgovorni za kakršno koli izgubo pošte, če dostave podatek ni pravilen.

Povratne informacije

1. Vaš petimi zvezdicami, pozitivne povratne informacije, je zelo cenjena v roku 30 dni po tem, ko bi zaključku če vam je všeč naša predmetov.Če imate kakršne koli težave z element, ki ga kupili od nas, vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom nas nevtralno/negativne povratne informacije, in ponudili vam bomo zadovoljivo rešitev.

2. Prosimo, da drugič preverite element in poskrbite, da vse, kar je zadovoljivo.Če je predmet, ki je v redu,pustite nam POZITIVNE Povratne informacije in "PET ZVEZDIC" ,medtem bomo naredili enako za vas.če se vam zdi, da je nekaj NAROBE,se nemudoma obrnite na nas,mi vam bo dala zadovoljivo odgovoriti .

Politika Vračanja

Bomo sprejeli donose, ki so bili dobavljeni kot napačno postavko.

1. Ampak ne bomo sprejeli vrnitev blaga: Y ou premislite ali kupili napačen element.

2. Vrne narejen za ne-pokvarjeno blago bo predmet 15%, obnavljanje pristojbina, Ladijski promet in Manipulativni ne vrača,Od tovora, ki ga plača kupec

3. Obrnite se na nas, preden se je vrnil.

Stik z NAMI

Prosimo, da nas kontaktirate po Trademanager ali šolanja sporočila na www.atticus.si ali nam pošljete e-pošto.Bomo dobili nazaj, če vam v roku 24 delovni čas.

Oznake: acer m5 581t, Tipkovnica, aspire v5 171, acer aspire m3, aspire r7, acer r7 572g, pohištvo onlay dekor, acer aspire osvetljene tipkovnice, osvetljene tipkovnice usb, Osvetljene Tipkovnice

Tipkovnica Standard Laptop tipkovnici
Jezik Drugo
Uporaba Prenosni računalnik
Delovanje Slog Kapacitivni
Blagovna Znamka RTDPART
Vrsta Žično
Poreklo CN(Izvora)
Tipkovnico polne Velikosti Da,
Slog večpredstavnostna
Vrsta Vmesnika USB
Podpora Za Zapestje No
Paket Da,

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi