Oprostitev stres Žogo Fidget Senzorično Igrača Avtizem Anksioznost Olajšave Igrače Mehko TPR Stisnite Žoge, Igrače Za Otroke, Odrasle

€1.82

€3.65

-50 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Bullet Točk:

1、Stres Razbremenilna: Ta inovativna oprostitev stres igrača je prijetno na dotik, pomaga odraslim zmanjšanje stresa in bi si trenutek sprostitve.

2、Visoko Kakovost Materiala: Ta igrača je narejena iz visoko kakovostnih TPR, zelo trpežna, ne skrbi priščipnjen, in da ne bo bolelo vaš roke.

3、Stisljiv Igrača: Če stisneš igračo v roki, majhne kroglice v notranjosti bodo stiskali in stiskali, ki je zelo zanimivo.

4、Enostavno imeti: igrača meri približno 6 cm/2.36 v velikosti, to je enostavno, da imajo, primerna za skupno rabo s prijatelji in družino.

5、različne Barve: različne barve, lep videz, ne samo, da se lahko uporablja za oprostitev stres, vendar prav tako lahko okrasite sobe.

Značilnosti:

Stres Razbremenilna: Ta inovativna oprostitev stres igrača je prijetno na dotik, pomaga odraslim zmanjšanje stresa in bi si trenutek sprostitve.

Visoka Kakovost Materiala: Ta igrača je narejena iz visoko kakovostnih TPR, zelo trpežna, ne skrbi priščipnjen, in da ne bo bolelo vaš roke.

Stisljiv Igrača: Če stisneš igračo v roki, majhne kroglice v notranjosti bodo stiskali in stiskali, ki je zelo zanimivo.

Enostavno imeti: igrača meri približno 6 cm/2.36 v velikosti, to je enostavno, da imajo, primerna za skupno rabo s prijatelji in družino.

Različne Barve: različne barve, lep videz, ne samo, da se lahko uporablja za oprostitev stres, vendar prav tako lahko okrasite sobe.

Specifikacije:

Material: TPR

Velikost: približno 6 cm/2.36 v

Seznam Vsebine:

Oprostitev Stres Žogo*1

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Oznake: fidget, anti stres, pliš, fidget pop, antistress za odrasle, olje anksioznost, pop ot fidget igrača, avtizem senzorično igrača, fidget igrača, anti stres žogo

Opozorilo no
Blagovna Znamka MINOCOOL
Številka Modela Dekompresijski žogo
Poreklo CN(Izvora)
Starostni Razpon 14 Let & Up
Certificiranje Evropa certifikatom (CE)
Tema Poklici

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi