Za VW Volkswagen Golf 7 MK7 Notranje zadeve Centralni Nadzorni Plošči Vrata Ročaj 5D Ogljikovih Vlaken Nalepke Nalepke Avto styling Accessorie

€21.10

€22.21

-4 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opozorilo prosimo, da je nepotrebno, da vzlet original avto deli navzdol in jih prilepite.Imamo že jih narežemo velikosti.Ko prejema blaga, smo lahko prilepite jih na pravem mestu.

Pred nakupom prosimo, bodite pozorni na to, ali je vaš avto levi strani pogona ali desna pogon.če je vaš avto model je drugačen od nas, prosimo pošljite nam vaš avto notranje polno podrobnosti.Če ne,prosimo, obrnite na našo customer service in sporočilo nam.Značilnost: 100% Novo blagovno znamko in v dobri kvaliteti, Mi lahko prilagodite druge slog in barvo nalepke.Material: Vinil film.Nepremočljiva, Fade-odporen, samolepilni, ki je Enostavno za namestitev, z Močnim vizualnim učinkom, Enostavno čiščenje in vzdrževanje.Uporaba: 1.Čiščenje plošče, da se paste in pustite, suha, preden lepljenje. 2.Razprševanje vode na vinil nalepko 3.Namestitev nalepka na avtu in nastavite ustrezno, cut off dodatnih del, če sploh. 4.Ostanki off vode iz vinil z strgalo. 5.Fix in pritrdite na rob jih piha s sušilcem za lase ali toplote pištolo.Paketu: 1 celoten sklop.Barva: 3D ogljikovih vlaken black,3D ogljikovih vlaken srebro,3D ogljikovih vlaken rdeče,3D ogljikovih vlaken modra,5D ogljikovih vlaken black,led mat črna,led mat rdeče,led mat modra,led mat vijolične,led mat oranžna,D ogljikovih Kameleon-Modre do Vijolične,leopard tiskanja,prikrivanje,Krokodil vzorec Opozorilo: Ko prejmete vinil kit, vljudno odpreti paket, je morda gube, ki običajno in ne vpliva na uporabo vinilne nalepke.Lahko uporabite sušilnik za lase ali toplote pištolo, da bo razstrelil na film, da se zmehča, nato pa jo držijo za vaš avto plošče vašega avtomobila interios Če velikost ne ustrezajo ali če za rezanje ne naravnost, prosimo, obrnite na našo customer service takoj.Bomo storitev, ki jo z našo najboljšo storitev.Opomba: 1.Smo zagotoviti jasne slike, meritve.Prosimo, preverite, kolikor je mogoče, poskrbite, da element je tisti, ki jih potrebujete. 2.Prosimo, dovolite 0.5-1 cm toleranca razlika zaradi ročnega merjenja. (1 palca=2.54 cm) 3.Strokovna Vgradnja je Zelo Priporočljivo! 4.Barva dejanske elemente morda nekoliko razlikuje od slike, ki zaradi različnih zaslonu računalnika, hvala za vaše razumevanje 5.Če boste naleteli na kakršnekoli težave, vas vljudno vas prosimo, da stik z našo službo za stranke.Smo poskušali naše najboljše, da zagotovi najboljšo rešitev.

Opozorilo prosimo, da je nepotrebno, da vzlet original avto deli navzdol in jih prilepite.Imamo že jih narežemo velikosti.Ko prejema blaga, smo lahko prilepite jih na pravem mestu.

Oznake: sedež stikalo, wv golf mk7, touran, klub golf, up vw, mk7, megla golf 4, nalepke vw, VOLKSWAGEN, avto prilagoditev opreme

Vrsta Nalepke Ustvarjalne Nalepke
Vrsta Drugi 3D Nalepke
Ime Modela VW Volkswagen Golf 7 MK7 GTI
Postavka Dolžina 0inchinch
Nalepke Umestitev Notranji
Model Drugo
Kategorija Nalepke
Vrsta Materiala PVC
Element Širina 0inchinch
Postavka Vrsta Nalepke
Embalaža Prihaja Pakirana
Postavka Premer 0inchinch
Postavka Višina 0inchinch

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi