PODATKI ŽABA Retro Video Igra Konzola 8-Bitno Zgrajena v 600 Klasične Igre Mini Brezžična igralna Konzola Podporo AV Izhod Dvojno Blazinice

€11.89

€21.22

-43 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

4k HD Video Igra Konzola Podpira Za PS1

Odprte izvorne kode Linux sistema, z 32GB / 64GB kartica, vgrajena v 3000 + / 10000 + igre.Ruski igralci lahko izberejo tudi 2000+ čisti ruska igra tekme.Podpira igralcev za iskanje igre, podpira igralcem, da prilagodite najljubše igre in lahko predvajate in nalagate igre, ki jih sami.Dovolite si biti intimna s svojo družino, prijatelji in otroci in občutek čar igre!

Mini 620 Retro Video Igre Konzole

PS1 Mini 620 retro video igra konzola dvojno gamepad 8-Bitno podporo AV Ooutput družine, TV, video igre .Če želite igrati klasične igre s vaš dobri prijatelji ali družina, prosimo, izberite jo!To lahko izpolnjujejo vaše zahteve!

Brezžični Retro Igra Podpira Izhod AV

Je izboljšana verzija modela naredi dve blazinice videti bolj jedrnato in velikodušni, kar retro občutek.Ta igra konzola zidava-v 600 non-ponovitvijo klasične igre!Nadgradnjo igri prve generacije video igre krmilniki.Če menite, da je ponavljajoče se igre so te muči, vas prosimo, da izberete to!

Plug and Play

Obe TV in računalnik se lahko uporablja!Ne potrebujete nobene namestitve gonilnikov, enostaven za uporabo!Pravi Brezžični!Krmilnik in igra stick uporabite infrardečo povezavo.Drugo generacijo igralne konzole, ki smo še vedno ohranili prvo generacijo modela koncepte, glede na težavo, da nekateri kupci " TV sprejemnikov, bomo še naprej uvesti igralne konzole, ki lahko podpirajo AV izhod za kupce.

Podpora AV Out

Ročaj tej igri konzolo, ki je drugačen od drugih dveh modelov.Je narejena iz dveh barv.To bo še ena značilnost.V primerjavi z drugima dvema ročajema, (črn ročaj in belo ročico) video krmilnik za igre lahko igrajo brezžične funkcije, oddaljenimi do 10 metrov, podpira USB polnilci.Tako krmilniki lahko zapustite igro.

Zidava-v 600 Klasičnih Iger

Ta igra konzola zidava-v 600 non-ponovitvijo klasične igre!Nadgradnjo igri prve generacije video igre krmilniki.Če menite, da je ponavljajoče se igre so te muči, vas prosimo, da izberete to! !(pustite nam sporočilo, da bi dobili igro seznam) Opomba: igra je prikazano na sliki je samo za referenco!

Wireless PC krmilnik,podporo okno in mac

Ta igra video krmilnik podpira Windows7/8/10 in Mac OS 10.7 zgoraj.Opomba:To je samo brezžični krmilnik, ne moreš igrati vgrajenih igre na računalniku.Vendar pa lahko uporabite kot krmilno ročico.Morate le, da nastavite ključ mesto, da igrajo svoje računalniške igre!

Varčevanje Z Energijo

Ta krmilnik je potrebno dve baterije AAA in nizko moč infrardeče povezave , vendar za prevoz razlogov, naši izdelki ne vsebujejo baterij, ki jih potrebujete za nakup baterije sami.

Paket vključuje:

2* Brezžični Krmilnik (brez baterij) 1*Igra stick 1*AV Kabel

Pogosta VPRAŠANJA :(Pogosto anwsers vprašanja kupcev)

Q: Kako lahko dobim igre seznam?

A: Dragi prijatelj ,če boste potrebovali igre seznam ,se lahko obrnete na nas prvi in pustite svoj e-naslov,potem lahko pošlje igre seznam.

V: Kaj naj storim, če krmilnik ne odziva?

A: dragi prijatelj ,morda lahko preverite baterijo prvič,lahko spremenite novo baterijo in poskusite znova.če še vedno ne deluje,prosimo, ne skrbite,se lahko obrnete na nas najprej smo se lahko znova pošljete novo za vas

Q: ali Lahko povežem na moj računalnik?

A: Ja,lahko,dragi prijatelj ,vendar le AV različica je mogoče, in boste morali prenesti nekaj iger v RAČUNALNIKU prvič zato,ker igra konzola le kot sprejemnik, ko jo priključite na RAČUNALNIK,upam, da boste lahko razumeli,

Q:Zakaj je nenadoma ročico, ki jih ni mogoče nadzorovati med igro?

A:Naše mnenje je, da je baterija morda prešibke, da nadzor.Zamenjajte akumulator, da vidite, če je mogoče!Če ročaj je vedno ni nadzor, se prosimo obrnite na službo v času!

Q:Zakaj ni nobene slike, za priklop na TV?

O:preverite, če je 3 luknje AV kabel pravilno priključen na TV.Če je pravica TV ali ni slike, mislimo, da je mogoče, da kabel AV poslal je zdrobljen, prosimo, obrnite na našo customer service v času bomo ponovno pošlji novega za vas.

Q:sem Lahko shranite igro?

A:Dragi prijatelji!Začasno ne podpira shranjevanje zabava!

Q:Kako končati igro?

A:AV različice: Uporabite p1 ročico, pritisnite [B + START] ob istem času.

Dobra Kakovost in Dobre Storitve

Dragi prijatelji!Najlepša hvala za obisk naše trgovine.Zaradi trenutne zamude v globalni ekspres, jih ne dostavi v zahtevanem času.Trenutni čas dostave je o 35-90 dni.Da ne zamuja z dostavo vaše pošiljke za dolgo časa, priporočamo, da izberete www.atticus.si Standardna Dostava.Večina držav lahko poda v 7-25 dni!Izberite www.atticus.si Standardna Dostava, boste lahko uživali prednosti: Samo naši izdelki nosijo brez Vrnitve logotip, in naslednjih osmih držav lahko uživate brezplačno nadomestila brez razloga.

4.3/7.0 palčni video igra konzola, vgrajen v 3000/10000 igre

Šest-gumb kupolo igralno konzolo, ki se lahko igral z 3 igralci.Vgrajen 3000-10000 igre, podporo 23 jezikov!Podpora za PS1, CPS, GBA, GB, GBC in tako naprej.če vam ni všeč naša vgrajen igre, prosim, ne skrbi, si lahko prenesete svoje najljubše igre na TF kartice.Naprava podpira hitra shranjevanje iger

WIFI Video Igra Konzola Podporo HD Izhod

PODATKI ŽABA je zadnji WIFI video krmilnik za igre sprejme HD output modela, vgrajen 3000 +100 3D igre, in podpira omrežje download igre (pod pogojem, wifi različico + non-wifi različica (neposredno vstavi v omrežni kabel)), Podporo za PS1/PSP in tako naprej.Lahko shranite igro napredek v vsakem trenutku.Do štiri ljudi, ki lahko igrajo skupaj ob istem času.si zaslužijo, da so!

Oznake: video konzolo x, retro igre, polje retro igra konzola, igra in dima ps4, titana jezika, NINTENDO STIKALO, duh stick, datum žaba, consol igre, igra sega

Krmilnik 2 dvojni brezžični krmilnik
Podpora AV/HD Izhod
Številka Modela ZXX0905Y2
Funkcija 1 Y2 Igre
Certificiranje NOBEN
Funtion 2 Igralne Konzole
Funkcija 2 Y2 igralne konzole
Paket Da,
Blagovna Znamka PODATKI ŽABA
Poreklo CN(Izvora)
Funtion 4 TV Video Igra Konzola
Funtion 5 Ročni Video Igre Konzole
Funtion 3 Retro igre konzole
Funtion 1 Video Igra Konzola

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi