6 v 1 Brezžični Polnilnik Hitro polnilno Postajo za Iphone 11/11 Pro Max/XR/XS Max/Xs/X/8/8P Apple Watch 5/4/3/2/1 Nosilec za Telefon

€20.30

€29.00

-30 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

6 v 1 Brezžični Polnilnik Hitro polnilno Postajo za Iphone 11/11 Pro Max/XR/XS Max/Xs/X/8/8P Apple Watch 5/4/3/2/1 Nosilec za Telefon

【6 v 1 Brezžično Polnjenje Stojalo 】 brezžično polnjenje postajo lahko napolnite do 6 naprav hkrati, kar je popolna kombinacija Apple Watch Stojalo in iPhone, brezžični polnilnik Stojalo in AirPods polnilnik Stojalo.(Št Apple Watch Kabel priložen)

【Univerzalno Združljivost 】 Brezžični Polnilnik Stojalo za polnjenje iPhone Watch 5/4/3/2/1 38/42mm in AirPods 1/2/Pro ; brezžično polnjenje stojalo združljivo z iPhone 11 11 11 Pro Pro Max XS XS MAX XR X 8 8 Plus, Samsung Galaxy S9+, S9, Opomba 9, Opomba 8, S8, S8+, S7, S7 rob, S6 robu+, Opomba 5, in druge Qi-podprte Telefone.

【 Nadzor Temperature in Varnosti 】 Izključno multi-funkcijo inteligentna tehnologija za zaščito zagotavlja nadzor temperature,prenapetostna zaščita, kratek stik preprečevanje in več.To je najbolj napredne varnostne krmilne naprave, varnost merilo, ki ščiti vaš Airpods ali Apple Gledal je in telefonov iz čezmerno, več praznjenje, pregrevanju in kratkimi stiki.

【Enostaven za uporabo in upravljanje 】 Samo namestite kabel polnilnika v luknjo, potem je lahko deluje kot polnjenje stojalo za vas .Pravico kabel luknja design obdržati napajalni kabel, da bo vaše desk videti čeden.Popolnoma izogniti kabel za polnjenje knotting in twining, in da svoje delo in življenje bolj prijetno.

Pogosta VPRAŠANJA

1. Plačilo

Alipay, Paypal, Bančno Nakazilo, Western Union, itd.

2. Dostava

A. Dostava In Predajo

Vzeli si bomo različne kanale glede na značilnosti blaga prevoz .To se lahko doseže več kot 200 državah in regijah.Zaradi različnih kanalov, čas za sledenje prikaz informacij, niso enaki.

V splošnem, Poštne pošiljke, se je 1-4 dni, mednarodna kurirska je 1-2 dni.Sledenje časa, se bo razširila.

B.O Carinski & Tarifne

Poštna spremnica, na splošno ne proizvajajo tarife, vendar zaradi različnih držav, carinski predpisi, carinjenje časa so razlike, prosimo, da pravočasno sledenje informacij, se obrnite na lokalni pošti, če je to potrebno.

Mednarodna kurirska ponavadi proizvajajo tarife, prosimo za razumevanje, lokalne navade standardov, tako da se prepreči carinska vprašanja, ki povzroči izdelek vrniti ali uniči, če je potrebno, prosimo, posvetujte s carinjenje podjetja ali prenos informacij na lokalni carinjenje.

3. Vračilo kupnine

Če boste odkrili smo poslali napačen predmet ali predmet, ki je poškodovan, se obrnite na nas kmalu bomo tudi obeh dostavo pravilno artikla ali vračilo vas ASAP.

Vsi zasloni so označeni tako, vljudno prosim, ne poskušajte za pošiljanje nazaj svojo napako zaslonu.Ne bomo sprejeti pošiljk brez našega žig.

V zelo malo verjetnem primeru, da je izdelek doseže napako, potem bomo lahko več kot zadovoljni, da zameno pa.

O Povratne Informacije

1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve,Prosimo pustite "Pozitivni Feedback" in "5 Zvezd" za nas.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembna!

2.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.lahko delamo skupaj za reševanje spora.

Oznake: industrijska polnilnik usb, sond bar xiaomi, clable apple 6, iphone xr brezžični polnilnik led, apple watch 6case, apple watch polnilnik usb, applewatch polnilnik, št. vl watch polnilnik, soundbar, nano usb polnilnik

Funkcija 5 Mobilni telefon polnilnik
Izhodni Vmesnik Tip C
Funkcija 1 brezžični polnilnik
Max. Izhodna Moč 15W
Funkcija 2 Namizje Brezžični Polnilnik
Funkcija 4 6 v 1 brezžični polnilnik
Vrsta Namizje
Certifikat Kakovosti FCC
Vir Napajanja USB
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka YOUXIU
GaN No
Funkcija 6 Mobilni Telefon, Brezžični Polnilnik
Funkcija 3 Hiter Brezžični Polnilnik
Številka Modela 6 v 1 Brezžični Polnilnik Postaja
Uporablja Hitro Polnjenje Protokolov Qualcomm Hitro Polnjenje

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi