Cedilo iz nerjavečega Jekla Aluminij oljnega Filtra Lonec Juhe Mazilo Cedilo 1.7 L ali 57,5 oz Olje Shranjevanje Lonec Masti Rejec S Pokrovom Nova

€9.86

€14.09

-30 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

Mast posoda je izdelana iz Aluminija.Trpežne, ne rjavenje in korozijo odpornih.

Večnamensko mazivo tank:

S snemljivo iz nerjavečega jekla fine očesa filter, 0.3 mm odprtine za zajemanje majhnih delcev, da olje za enkratno uporabo in zagotavljajo priročno shranjevanje.

Poudarek na podrobnosti:

Prah kritje, čisto in sanitarnih.Ergonomski ročaj, enostavno primite in preprečevanje oparine.Loka šoba, gladko lije in anti kaplja.Ne zdrsne baze preprečuje, da bi olje iz brizganjem na mizi.

Primerna velikost:

Primeren je za shranjevanje slanino olje, olje, mast, jedilna olja, kokosovo olje, olje za cvrtje, vroče olje in tako naprej v kuhinjo družino in restavracija.

Enostavno čiščenje: zasnovan za enostavno čiščenje - pomivalni stroj varnost, tudi fine očesa filtri.

Čiščenje metoda:

Očistite filter zaslona z mehko mokro krpo, nato suho vodo, madeže s suho krpo, udarec z puhalo za 2-3 minut, in plašč plast rastlinsko olje na površini filtra zaslonu in nato shranite.

Specifikacije:

MATERIALI:Aluminija olje filter lonca

Iz nerjavečega jekla filter zaslon

TEŽA IZDELKA:720 G

Zmogljivost: 1.7 l/ali 57,5 oz

BARVA:Siva, temno zelena, rdeče vino

Paket Je Vključeno:

Olje Filter Lonca,*1

Oznake: brstenje pokrov jekla, spice cedilo, 10 brstenje pokrov, pokrov glavico, cedilo juha, lijak cedilo, kuhanje olje filter papirjem, nadzor kuhanje oljnega filtra, jar brstenje, kovinski kuhanje oljnega filtra

Poreklo CN(Izvora)
Material Nerjaveče Jeklo

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi