Powecom Maske FFP2 PM2.5 Zaščitni 95% Filtracijo Držalo Slog Maske FFP2 Prah Masko za enkratno uporabo Maske FFP2 Obraz s CE

€11.22

€19.33

-41 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Prosimo, da se vljudno opozoriti:

Navedeni izdelek proizvaja in distribuira v tujini in v skladu z zakoni svoje države izvora.

Priporočljivo je, da uporabite Powecom uradni spletni strani, da preverite pristnost kode.

O Delovnem Času

Zaradi različnih delovni čas v vsaki državi, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bomo odgovorili v roku enega dne.Če imate kakršno koli vprašanje o izdelku, vas prosimo, da nas kontaktirate.Trudimo se, da vam Najboljšo Storitev za Stranke.

V FFP2 masko ni masko za enkratno uporabo.V tem posebnem primeru (vir pomanjkanje), se lahko ponovno uporabi.Vendar pa obstajajo pogoji:

1. Uporabnik, ki očitno meni, da je dihalna upornost je večja kot prej in je treba zamenjati 2. Maske so poškodovana in jo je treba nadomestiti 3. Priporočljivo je, da zamenjate po uporabi jo 4-krat.

O Pošiljki

Mi bomo poslali iz naročila v 3 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, prazniki in tako naprej.Če ne boste prejeli, da bi v predvidenem času, vas prosimo, obrnite na nas.

O Povratne Informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: obraz za masko, odvreči masko, maske ffp2, prah maske ffp2, čiščenje obraza, maske ffp2 powecom, električni filter za masko, ffp2mask, ffp3, ffp2

Poreklo Celinska Kitajska
Varnostni standard EN 149 -2001+A1-2009
Primerno Za odrasle
Postavka Vrsta Maske
Količina 10pcs/vrečko
Razred zaščite ffp2
3 ključne besede Varstvo Sprednji Pokrov
Certificiranje ce
Ključna beseda 1 POWECOM Obraz Maske FFP2
Številka Modela 9501 Držalo slog CE Maske FFP2
Velikost 68 x 36.5 x37 cm Lx W x H
Blagovna Znamka POWECOM
Življenjski cikel En čas
Ključne besede 2 FFP2 Obraz, Usta Masko
Funkcija Osebni

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi