Shaddock Ribolov Neto Kozice Kletko Najlon Zložljive Rakovice Ribe Past Cast Neto Cast Ribolov Zložljivi Omrežja 6/8/12/16

€7.94

€9.93

-20 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

shaddock Ribolov Neto Kozice Kletko Najlon Zložljive Rakovice Ribe Past Cast Neto Cast Ribolov Zložljivi Omrežja 6/8/12/16

Obstajajo štiri vrste ribolov neto:

6 straneh, 6 lukenj

8 straneh, 8 lukenj

6 straneh 12 lukenj

8 stranic 16 lukenj

Glede na vaše zahteve,vas prosimo, izberite primerno eno.

FAQ --So slike izdelkov real?

Da.Vse prikazane fotografije so 100% resnično.In fotografije so upoštevani vsi za ourself.A morda obstaja nekaj barve, senčenje, ker monitorjev.

--Ko bo ladja moje naročilo?

1. Na splošno je večina naših izdelki so na zalogi , Vse elemente, ki bo odposlano v roku 1-2 delovni dan z Letalom po plačilu, je jasno.

--Želim kupiti številni izdelki, trgovina na debelo in koliko je cena?

Imamo tovarniško če želite kupiti velike količine, prosimo, obrnite na našo storitev članom, vam bomo najboljšo ceno.

--Ali obstaja Številko za Sledenje za moj predmet?

Da,smo ladjo, da vsak s svojo Številko za Sledenje, in si lahko ogledate status pošiljke na spletni strani.

--Kako o kakovosti predmetov?

Preverili bomo blaga pred odpremo skrbno in poskušali naše najboljše, da preverite, ali predmete, ki so najboljše kakovosti.

--O tem, kako Vračilo/Zamenjavo?

1.Vsi izdelki, ki jih prodajajo vključujejo tovarniško garancijo, ne zajema elemente, ki so bili zlorabljeni, spali in poškodovanih v kakršni koli obliki. 2.Prosimo, pišite nam prek www.atticus.si Sporočilo, če ga še NI prejel artikla v 30 dneh,v oddaljenih območjih, v 60 dneh bomo preverili s post office in nato poslati ali povrne manjkajoč element.

Pošiljko

1.Vse predmete bo odposlano v roku 1-2 delovni dan z Letalom po plačilu, je jasno. 2.Predmeti bodo prišli v 7-25 delovnih dneh običajno. 3.Čas prihoda je odvisen od nekaterih dejavnikov in različnih področjih.Države, kot so Brazilija, Ukrajini, Turčiji in tako naprej bo trajalo veliko dlje kot v drugih državah.Prosimo, izberite lokalnih prodajalcev, če ne morete čakati potrpežljivo v ladijski čas, ki smo prijavljeni. 4.Carina je, obveznosti in odgovornosti državljanov v vaši državi, torej kupec bi moral biti odgovoren za morebitne davčne in po meri dajatve, ki nastanejo.Na splošno, zamude ali odpovedi dostava je včasih posledica politike različnih carin.Zato, prosimo, še enkrat preverite vaše lokalne carinske politike previdno, preden jo kupite.Ali, da NE bomo odgovorni za kakršne koli napake dostave, povezane namembni carinski vprašanje.

5. Čas Dostave:

--.Prosimo, upoštevajte, da:Brezplačna dostava za Kitajsko Post Air Mail ponavadi traja 11-30 dni.In to traja še dlje, na primer 50-60 dni, Prosimo, bodite potrpežljivi, če ne boste dobili blaga, hitro po porodu.Ali lahko izbirate EMS.DHL.UPS ali drugih izrecnih storitve.Vendar vas prosimo, da nas kontaktirate, če želite dodati dodatno ladijskega stroškov za hitro dostavo Povratne informacije 1.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da e-poštni naše storitve strokovnjakov 24 Ur na Dan, 7 Dni v Tednu. 2.Naš cilj je zagotoviti najvišjo Raven Storitev za Stranke, tako da bomo poskušali naši moči, da reši vsak problem. 3.Smo cenimo vaš POZITIVEN varnost.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršne koli težave z odredbo.Vam bomo odgovorili ASAP.

Oznake: rakovice ribe past, vir kozice, oddanih neto za ribe, črna ribja mreža tkanine, oddanih neto najlon, akvarij kozice, napajalni kozice, oddanih omrežja, hrana kozice, ribe past za

Plastika Tip Drugo
8 Straneh 8 Premer Luknje 94 cm
Blagovna Znamka shaddock ribolov
16 Straneh 16 Luknje Premera 94 cm
Zložljive ali Ne Da,
6 Straneh 6 Premer Luknje 94 cm
Vozel Tip Dvojno
Vrsta Drugo
Debelina Normalno
Velikosti Očesa Z Majhnimi Mrežnimi
Slog Multifilamentno
12 Straneh 12 Luknje Premera 94 cm
Globina Globina
Vrsta Izdelka Ribiške Mreže
Positionable ali Ne Da,
Z Lepljenje ali Ne No
Certificiranje shaddock ribolov
Dolžina Normal

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi