Nad Koritom Cedilo Cedilo Košarico Pranje Zelenjave, Sadja Možganov Suhe Jedi Podaljša Kuhinja XHC88

€6.66

€8.54

-22 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Nad Koritom Cedilo Cedilo Košarico Pranje Zelenjave, Sadja Možganov Suhe Jedi Podaljša Kuhinja XHC88 Opis:

Značilnosti:

Material: iz PP materiala,tako da lahko varno uporabo ta cedilo, da sev vroče hrane ali pranje svežega zelenja pri pripravi zdravih jedi za svojo družino.To je tudi zelo trpežna, trmast.

Široko Uporabo: Uporabo v roki spiranje zelenjave in sadja, na točilne, kot košarico, v ali nad umivalnikom kot cedilo ali zračno suhe jedi.

Design: Na cedilo je podaljša da imajo več hrane in jedi in omogoča različne velika korita, medtem ko sta ročaji so udobno držite in počitek na ustnice ponorov, ki vam omogoča, da sev živila, brez težav.

Odtoki Hitro: Enakomerno razporejene odprtine in ukrivljene vogali, da naporno in odvajanje enostavno in hitro.Postavi nad koritom, lahko varno možganov vaš kuhane testenine in zelenjavo ali spiranje zelenjave in sadja, ne da bi izgubili skrbno pripravljeni hrani.

Kompaktna: Kompaktna velikost in nastavljiv design pomeni, da lahko shranite v večini omare ali dajejo na stalne dolžnosti v vaši kuhinji korito, pripravljeni pomagati z več nalog.

Obvestilo:

Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in luči v očeh

Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja

Specifikacija:

Material:PP

Velikost:Kot na sliki

Paket Vključuje:

1x Cedilo Košarico

Oznake: visi potopi v košarico, kuhinja oprema, sadje košarice, kuhinja storag, jed kuhinja, kichen orodje, črna možganov košarico, jed suho rack, kuhinja obliko, kuhinja orodje

Material ABS
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi