BIMUDUIYU Moški Modni Ročno Priložnostne Čevlji Velika Velikost 38-48 Zavezat za Moške Prostem Usnje Čipke Obutev za Moške Ravno Čevlji

€27.32

€51.54

-46 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dobrodošli v naši trgovini Uživajte svoje nakupovalne tukaj!

Prosim, vas prosimo, da stik z mano, če imate kakršno koli vprašanje.Jaz bom po svojih najboljših močeh, da vam pomaga 1.Velikost: CN Velika Velikost 38-48. Prosimo, dovolite 0-1.5 cm napak zaradi ročnega merjenja 2.Prosimo, izberite velikost glede na stopala dolžina, (Ne izberete velikost glede na državo običajne velikosti !!!) 3.Izbira velikosti ni običajno, NAS Velikosti, Čevlji znamke kitajski velikost oziroma dolžina stopala. 4.NAS velikosti 10=CN velikosti 270=Fit Stopala dolžina 27-27.5 cm, 27-27.5 CM pomeni stopala dolžina samo.Dolžina stopala ≠ vložek dolžina ≠ podplat dolžine. 5.Zaradi različnih zaslon in kota fotografiranja, lahko obstaja nekoliko barva razlika.

BIMUDUIYU Moški Modni Ročno Priložnostne Čevlji Velika Velikost 38-48 Superge za Moške Prostem Usnje Čipke Obutev za Moške Ravno Čevlji Dropshipping

Pošiljko

www.atticus.si bo preveril vaše kreditne kartice, in bo tak 24 ur.Nato Elemente, ki bodo dobavljeni v roku 2-5 delovnih dni.Shippment se bo razširila na Kitajski Prazniki.Za kupca, ki nima nakup evidence, pls skrbno preverite vaše kontaktne informacije, da se prepreči napake se dogajajo.

EMS 4-7 dni, včasih 7-10 dni, v oddaljenih območjih.

DHL 3-5 delovnih dni, razen vikend.

Kitajska Post Air Mail normaly pridejo v 15-30 delovnih dneh, včasih za carinske in vremenskih težav ali oddaljenih območjih, se bo do 30-60 delovnih dni.

Carinske Dajatve

Z upoštevanju uvoznih dajatev in DDV, je odvisno od vaše lokalne carinske politike, in vse te stroške je treba nosi kupec sam.Ko bomo prejeli vaše naročilo, smo ga izpolnite po dejanskem znesku, vendar bomo v rezervni ne prizadevajo, da bi vam pomagali, za veliko število naročil, bomo split več paketov, da pošljete.

Izmenjava

Trudimo se, da služijo naši kupci.Nudimo kakovostne izdelke.Če ste našli napake v naš izdelek, vas prosimo, da nas takoj vedeli, da je razlog našega proizvoda samega, mi bo odgovoren za njihovo rešitev za vas.

Če ste naročilo napačna velikost in barvo in jo je treba spremeniti, prosimo, povejte nam ga lahko pošljete nazaj.

Poslali vam bomo novega po prejemu to, ampak vse transportne stroške nosi kupec.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z našimi projekti in storitve, prosim, pustite dobre povratne informacije in 15 zvezde.

Če niste zadovoljni z našimi izdelki ali storitve, prosim, ne takoj komentar, se takoj obrnite na našo customer service, bomo dali našo iskrenost, da poskušali naše najboljše, da reši problem za vas.

Oznake: dogovorili čevlji za golf, formalno moški čevelj, obutev, obleko moški čevelj, kuhar čevlji velike velikosti moški, kung fu moški čevlji poletje, usnje moških zavezat, golf čevlji za golf, li ning, čevelj, zavezat ženske

Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Vložek Materiala PU
Moda Casual Moški Stanovanj Velike Velik Obseg 38-48
Zapiranje Tip Čipke-Up
Postavka Vrsta priložnostne čevlji
Moški Priložnostne Usnjeni Čevlji Trendy Stilu Mens Čevlji
Vzorec Tipa Trdna
Dihanje Udobno Moški Čevlji Moške superge športni copati
Ravno čevlji usnjeni čevlji Superge športni copati moški
Čevlji Tip Osnovna
Čevlji Širina Srednja(B, M)
Blagovna Znamka BIMUDUIYU
Številka Modela Ravno Čevlji za Moške Padec Ladijskega prometa
barve Črna ,Rumena, Rjava, Siva
Ime Oddelka Za odrasle
Modni Usnjeni Moški Usnjeni čevlji zavezat moški
Podplat Materiala Gume
Obloge Materiala PU
Spol Moški/zapatos hombre
Sezona Pomlad/Jesen
Zgornji Material PU
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija Nepremočljiva

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi