Naj Otroške Igrače 13 24 Mesecev 1set Mobilne naprave Na Postelji, Ropotuljice Za Otroke Mobilni Posteljice Za Dojenčke Glasbeni Posteljo Bell Obračanje

€21.91

€27.39

-20 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Če imate kakršna koli vprašanja o prejemu izdelka, ali če je niste dobili izdelek, se nemudoma obrnite na nas.Obravnavali bomo to brezpogojno in dajejo rešitev.Če spora je odprl, da ne bo odškodnin.

Informacije O Izdelku

Blagovne znamke: recimo, da Število izdelkov: 1set Izdelek barva: slika barve Izdelek material: Bukov les + kvačkanje + bombaž Uporaba: Otroška telovadba igrača.Razvoj otroka inteligence.Spodbujanje otroka vizualno in taktilno rast.

Prodajne Točke

Izdelek je narejen iz naravnega lesa materiala, in risanke slike je zasnovan tako, da bi pritegnili otroka pozornost.Otrok je lahko jokati med dojenčka rast obdobje, fitnes igrača lahko pritegne otroka pozornost in da dojenček raste navzgor, bolj srečno.

Baby uporabo

Prikaz Izdelka v Uporabi

Pogosta VPRAŠANJA

nič

Q: Ko je izdelek dobavljen?

A: Mi bo ladja blaga za vas v roku 36 ur od vašega naročila. (Razen za počitnice.)

V: Kdaj bo izdelek, ki prispejo po tem, ko izdelek je dobavljen.

A: China Post Navadne Majhne Paketni Plus približno 45-60days.www.atticus.si Standardna Dostava približno 25-45days.DHL/ UPS/ Aramex približno 8-10days.Fedex približno 3-5days.

Q: Kako za čiščenje izdelka?

A: Ko smo prejeli izdelek, moramo najprej razlikovati v materialu izdelka.Silikonski material nahaja v vročo vodo za čiščenje, in malo limone rezina je dodal.Za lesene izdelke, jih obrišite z vročo brisačo in jih pustite, suha.

Zgodba Blagovne Znamke

Recimo, Da je strokovno blagovne znamke baby teether v svetu.Imamo svoje tovarne in ponudbe za veliko število wholesales.In smo strokovni razvoj in oblikovanje ekipe na svetu, z več izdelka, patenti in avtorske pravice.V Jimmy Hu trgovine, zdaj je na VRHU ENEGA v industriji in podpira trgovci na debelo in trgovci na drobno.Celovita storitev ekipa rešuje vse stranke,' težave.Hkrati podjetje ponuja ekskluzivni prodajni kanali za VIP stranke, ki meri, ki so namenjeni sporoči in drugih VIP stranke posebne storitve.

Oznake: krog baby mobilne obešalnik, telovadnice klavir, otroške igrače 4 12 mesecev, otroška telovadba lesa, mat igra, jaslice set, črnilo okvir baby, rattl, otroci telovadnice lesa, mobilni glasbeni baby

Postavka 1 otroška telovadba
Postavka 2 Otroške Igrače
Postavka 5 Baby Klepetanje
Postavka 4 Otroške Igrače 0-12 Mesecev
barve slika barve
Oblika Risanka
Značilnosti Glasbeni
Postavka 3 voziček igrače
Certificiranje CE
uporabite 1 Igrača-voziček za obešanje
uporaba 3 Igrače za dojenčke
Blagovna Znamka let ' s make
uporabite 4 Otroška igrača 6 mesecev
Paket Kompleti
Opozorilo no
uporabite 2 plišastih igrač za dojenčka
Velikost 0
Številka Modela Igrajo Telovadnici
Dimenzije 0
Količina 4pcs/ set
Spol Unisex
Material Hrana Silikona Teether
Postavka 6 igrače za dojenčka
Poreklo CN(Izvora)
Starostni Razpon > 6 let

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi