2020 Stretchy Telovadnici Športne Nastavite Ženske Tie Dye Brezhibno Določa Bras & Dokolenke Gradient 2 Kosov Visoko Pasu Šport Dokolenke Določa Ženske

€20.71

€31.87

-35 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

[Size] S,M,L [Material] Najlon,Spandex [Sezone] Pomlad,Poletje,Jesen in Zimo. [Funkcija] Dihanje,Hitro sušenje,Colorfast; [Uporabite Za] Fitnes,Jogo,Fitnes,Tek,Trening,na Prostem,Košarka,Ples,Itd Funkcije 1. Dobro prepustnost zraka,vlage absorpcije znoj,dobro udobje,je prva izbira za ženske, šport. 2. Visoko kakovostni Tkanine,stretch dobro, Colorfast in Zdravo kožo. 3. Fine izdelave,Visoko kakovost blagovne Znamke 4. Visoko Elastična Tkanina , Udobno in Seksi. 5. Pomembno je, da si zaslužijo, da so to !!!

Tkanina:90%Najlon/ 10%Spandex

Informacije o velikosti Velikost Dolžina Pasu Kolk, Stegno, Tele in Kolan CM PALČNI CM PALČNI CM PALČNI CM PALČNI CM PALČNI S 84 33.1 60 23.6 70 ZA 27,6 M 86 33.9 64 25.2 76 29.9 L 88 34,7, Za 68 26.8 80 31,5 Leta Ročno merjenje bo drugačen približno 1-3 cm (0.4-1.2-palčni)

Garancija in Jamstvo: 1. Vrnitev sprejete, če je za kakovost problem ali napačen element poslali, bomo plačali vse stroške.Če to ni kakovost težav, kupec je odgovoren za vse stroške, vključno s ladijskega stroškov smo plačali.Prosimo, da se vrnete v roku 7 dni po prejemu.Opozorilo: Prosimo, da predmete, ki so v prvotni pogoji in fotografiranje okvarjeni del, nato pa nas kontaktirajte, preden jo pošlje nazaj.

Velikosti ali Fit Vprašanja: 1. Velikosti so ponazorjene s posebnimi meritvami in so Kitajske Stojalo, prosimo, preverite, preden dajanje nalog, PROSIMO IZBERITE VELIKOST GLEDE NA PODROBNOSTI MERITVE, NE SAMO 'VELIKOST', Naše velikosti morda ne bo enako kot standard.

Dostava Metod: 1. Dostava v roku 1-5days razen počitnice. 2. To običajno traja približno 15-28 dni (za Registrirane Letalom), 5-7 delovnih dni (ki jih Express Dostava) v večini držav, in lahko daljše zaradi strogega Pregleda carinske 3. Glede na naše izkušnje, carine se lahko zaračunajo na vaši strani, vas prosimo, upoštevajte, da se kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije itd.ki se lahko pojavijo med poteka skozi carinskih pregledov v namembni državi 4. Excemption klavzule: prodajalec ne sme imeti odgovoren za ne-dostavo ali zamude pri dostavi naročila naravnih nesreč, vojn ali drugih vzrokov Sile Majear

Povratne informacije: 1. Vaše zadovoljstvo je najbolj dragocena stvar, ki smo se po, če kaj nepričakovanega zgodi, smo vedno pripravljeni, da vam služi in to rešiti z najbolj optimalne rešitve. 2. Ste tudi najbolj dobrodošel v stik z nami in kadarkoli, vsa sporočila, ki bo odgovoril v roku 24 ur, se bomo potrudili, da bi vam veselo nakupovanje expericence z nami.

Oznake: brezšivne obleko, telovadnica, bazen ženske šport, ulične slog, veste tie dye, allneon tie dye, obleko gradient, tie dye, 2 kos biker kratek nabor, telovadnica ženske

Ovratnik O-Vratu
Sopihanje Zapiranje Tip Elastični Pas
Vzorec Tipa Trdna
Številka Modela YJ026
Zapiranje Tip Puloverju
Spol ŽENSKE
Hlače Dolžina(cm) Celotno Dolžino
Rokav Slog Redni
Dekoracijo NOBEN
Sezona Poletje
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Starost Starosti 35-45 Let
Šport Tip Joga
Material Najlon
Poreklo CN(Izvora)
Oblačila Dolžina Kratka
Blagovna Znamka OŽIVITEV FITNES
Slog letnik

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi