Ailove Nosorogovo Dvorana latinsko Plesne Čevlje Pearl Ženske Salsa Valček, Swing Rumba Sandali z Visoko Peto 7.5 cm Programske opreme Čevlji ALS046

€24.81

€60.50

-58 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

★Vrste Opomnik★

Kot čevelj grafikon razlikujejo od znamke do znamke, velikost primerna je bolj pomembno za plesalka ljubitelje.In velikost tveganja, ki izbira, ko je spletni nakup.Zato prosim, bodite bolj pozorni na to.

Prikaz Izdelka

POŠILJKO

1. Dostava po celem svetu prek www.atticus.si Standardna Dostava / China Post Air Mail/ E-pošta običajno; 2. Čas dostave bo 10 do 60 dni naključno.če potrebujete visoko učinkovito dostave, prosimo, izberite DHL ali če imate svojo prednost dostava metod, vas prosimo, da nam vnaprej vedeli; 3. Predmeti, ki bodo dobavljeni v 2~5 dni po plačilu; 4. Kupci, ki so odgovorne za lokalno uvozne dajatve in davki, ki je zaradi lokalne carinske predpise.

O NAS

Ailove je proizvajalec Dvorana & latinsko-Ameriški ples obutev, ki je bila ustanovljena leta 2014, kot profesionalne plesne čevlje proizvajalec z 2 tovarn.Imamo ekipo okoli 30 ljudi, vključno s profesionalnimi oblikovalci in obrtniki v več kot 10 let izkušenj, Vse naše čevlji so izdelane z enako skrbnostjo in kakovost, kar se kaže v vrh kakovosti izdelkov.Naša zbirka funkcije čevlji za dame, gospodje, in otroke, za konkurenčno ples in socialne ples s čevlji na voljo je z veliko izbiro slog, materiala in pete možnosti.Smo veseli, da slišim od trgovcev na debelo, butik, trgovina, ali plesni studio za dolgoročno sodelovanje, vas prosimo, da e-pošti ([email protected]) nas za več podrobnosti. (OEM sprejet)

Oznake: swing ples čevlji moški, etnične plesni sandali, jasno pete, baterijo, usb, čevlji salsa okrasnih, ples pete, usnje ples čevlji weddiny, plesalci čevlji salsa, mens latinsko plesne čevlje nosorogovo, latinsko čevlji ples

Višina Pete Visoko (3") in up)
Raven Praksi Strokovno
Blagovna Znamka ailove
Ime Oddelka Za odrasle
Atletski Tip Čevlja Plesni Čevlji
Po Meri Dnu gume edini
Obloge Materiala Bombažne Tkanine
Številka Modela ALS-046
Datum Izdaje Spring2019
Spol ŽENSKE
Vložek Materiala Lateks
Širina Čevlja Srednja(B,M)
Zapiranje Tip Hook Severne Zanke
Pete Vrste Kubanski Pete
Zgornji Material Saten
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Podplat Materiala Mehka Podplatom
Dekoracije Nosorogovo
Ples Čevelj Tip Dvorana/Latinska Čevlji
Drugo Po meri / OEM Sprejeta

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi