Pop Up Zasebnosti Šotor Pod Spreminjanje Soba Šotorišče Wc Garderoba Prostem Kopel Šotor Zložljive Sonce Zavetje Prenosni Tuš Šotor

€8.89

€11.86

-25 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Bullet Točk: 1、Široko Prijave: prenosni zasebnosti šotor je super za uporabo kot zunanji wc, tuš šotor spreminjanje/garderobo, kampiranje/ribolov zavetje.To je odlično zatočišče za odprto polje, morju, gozdu, potovanja, igre na srečo, zbiranje, prikaz dejavnosti.Zaprti strehi zasnova zagotavlja, da je zasebnost.

2、Hitra Nastavitev: stoji šotor lahko nastavite hitro in enostavno v samo nekaj korakov in razstaviti in prav tako hitro, kot nalašč za začetnike.Vse kar morate storiti je, da potegnite varnostni vrv, pojavljati šotor polov in priložite šotor kljukice za končno določitev, št klasičnih šotor gradbena dela, ki zahteva.

3、UV Odpornost: srebrna oplemenitena šotor površine odseva sončno svetlobo, da blokira do 95% škodljivih UV žarki, za zaščito uporabnika od nepričakovano gorenja sonce.Iz 190T poliester z ohraniti nepremočljiva in notranjo zavetje suho.Lahek,zračen in prenosni za kampiranje in plaže.

4、kot Nalašč za na Prostem: Vrh okna na stran in nazaj v šotor, lahko učinkovito spodbujati kroženje zraka v notranjosti šotor.Non-dnu načrtovanje in odpiranje velika zippered vrata pomaga tudi notranje kroženje zraka.ali dnu načrtovanje(Lahko izberete slog)Lahko vzdržuje notranjo temperaturo, ki je primerna za uporabo v hladnem vremenu.

5、Več namenom: na voljo sta 2 velikosti za neobvezno, vključno z 120X120X190CM/47X47X75Inch in 150X150X190CM/59X59X75Inch(o), ta prenosni pop up zasebna soba se lahko uporablja za zunanjo jutranje ali tuš uporabo v kampih ali na bazenu, in je lahko idealno osebne sobe za kraj camping wc.

Opis:

1.Visoka Kakovost Materiala: Izdelan z visoko kakovostnih, nepremočljiva taffeta najlon 190T poliester in prilagodljiv jekla za trajnost.

2.Enostaven za Vstop in Izstop: V vrata je enostaven za vstop ali izstop.Če boste morali odpreti vrata, si lahko razširite zadrge prvič in nato roll vrata in jih povežemo s trakovi na vrh.

3. Celovit embalaža dodatki vključujejo: 4 montaža kovinskih kolih, 4 windproof vrvi, ki se uporablja za odpravljanje šotor, da se prepreči, da bi prave, ki jih veter.In šotor vrečko za shranjevanje, ki je priročen za shranjevanje šotor v vsakem trenutku.

4. Udobno Prilega 1 Osebo: na voljo sta 2 velikosti za neobvezno, vključno Z: 120X120X190CM/47X47X75 cm in B: 150X150X190CM/59X59X75 Palčni (o), ko je odprta, zagotavlja prostorne notranjosti zavetje, ki se udobno prilega 1 večina ljudi.Ga je mogoče zložiti v kompaktni velikosti 57 *8*9 cm, ultra-lahkih gradbenih in prihajajo z vrečka omogoča enostaven transport.

Specifikacije:

Postavka vrsta: Prenosni Wc Šotor

Uporaba: Zunanji Kampiranje

Barva: zelena/modra

Velikost(o): dolžina in širina 60*12CM/

Razširjena velikost(o): 120x120x190cm/47x47x75inch in 150x150x190cm/59x59x75inch

Teža: 1600g/1800g

Struktura: enoslojni

Zunanje nepremočljiva indeks: 1500mm (vključeno)-2000mm (niso vključene)

Spodaj nepremočljiva indeks: 2000 mm (vključeno) -3000mm (vključujoče)

Funkcija: garderobo, tuširanju soba, wc

Vantages: Lahki,Zložljivi,Nepremočljiva

Tkanina: poliester

Strut material: iz steklenih vlaken,

Seznam Vsebine:

1 * Šotor

4 * Vložek

4 * Vetroloma Vrv

Plačilo:

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj, ko plačilo naročila, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Pošiljke:

1. Predmet bo poslana s priporočeno Letalom iz Kitajske ali Kurirju ali Zasebne Linije.Mi lahko dobavi številko za sledenje.

Postavka manj kot 2 KG brezplačna dostava za Kitajsko Air Mail v privzeto.Če potrebujete nujno, prosimo izberite drugo Express dostava.

2. Bomo ladja iz naročila v roku 1-3 delovnih dni po plačilu.Vsak izdelek bo treba preskusiti v 100% pred dostavo.

3. Pošiljamo samo iz naročila, ki bo potrdil, naslove.Prosimo, poskrbite, da je vaš naslov, pravilni in ažurni.

4. Prosimo, da se zaveda, da je čas dobave lahko daljši če so elementi, ki bodo pregledani s carino.

5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo spremljali pošiljko in priti nazaj v vas Asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Povratne informacije:

Oznake: zložljivi stranišče za kampiranje, flytop šotor, prenosna posteljica, zavetje sonce, kotel unp, šotor wc, čoln tuš, pod šotor, honda cbr400 nc29 oklep, zunanji jutranje

Tkanine Poliester
Vrsta 1 - 2 Osebi, Šotor
Dodatek Za Vrsto Drugi

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi