Araceli Za iphone Mini 12 12 Pro 12 Pro Max Moč Primeru 5000 Mah Power Bank Baterijo, Polnilnik Primeru

€14.84

€24.73

-39 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Araceli Za iphone Mini 12 12 Pro 12 Pro Max Moč Primeru 5000 Mah Power Bank Baterijo, Polnilnik Primeru

Ime:

Serija Polnilnik Primerih

Si Dal: 5V/1A

Feature1:

To je Za iphone 12 Pro Max Polnilnik Primerih

je Pametno, Ujemanje ,

Proizvodnja Enakomerno,

Učinkovito Pretvorbo.

Opomba:

1. Dodatno LE, mobilni telefon ni vključen.

2. Postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno na vaš računalnik, monitor, saj spremlja niso umerjeni enako.

Specifikacije:

Združljivi Napravi 1 : Za iphone 12 Pro Baterije primeru

Združljivo Napravo 2 : Za iphone 12 Mini Baterijo primeru

Združljivo Napravo 3 : Za iphone 12 Moč Primeru

Združljivo Napravo, 4 : Za iphone 12 Pro Max Polnilnik Primeru

Package Seznam:

1* Polnilnika Baterij Primerih

1.Prosimo, izpolnite pravilno, naslov in telefonsko številko, da bi zagotovili pravočasno dostavo blaga do vaših rokah. 2.Če ste iz ruske Federacije,prosim, pustite IME, priimek (vsebuje tri dele).CELOTEN NASLOV, vključno z državo in svoje MESTO, ko bo vrstnem redu, v nasprotnem primeru ne moremo biti odgovorna za vaš paket, če ga ne more dostaviti.Hvala za vaše razumevanje! 3.Če imate vprašanja o naših izdelkih ali če želite preklic naročila/open spora, prosimo, ne oklevajte v stik z našim lepo službo osebje zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo. 4.Za UVOZ DAVEK, PRISTOJBINO , smo razglasi naročil kot darilo z nizko vrednost, da se prepreči to, da ponavadi kupci ni nujno, da je plačilo.Vendar je v nekaterih državah, CARINSKI uradnik, ki je zelo strog, za davke, bo kupca, obveznost za plačilo.Če želite izvedeti, načine, da bi se izognili davkov, pls povej nam , mi pa se bomo potrudili, da pomagajo, da se temu izognemo.drugače ne more biti odgovoren za svoje parcele, če to ni mogoče dostaviti.Hvala za vaše razumevanje!

1.Sprejemamo Visa,MasterCard,American Express,Moneybookers,Bančno Nakazilo,Worldpay,Western Union,Globalno Zbiranje Bančno Nakazilo, in tako naprej.Če imate kakršno koli vprašanje s plačilom,prosimo, kontaktirajte z nami posvetuje.

2.Prosimo, da plačilo v roku 3 dni, drugače ne more biti uspešna, da bi vrstnem redu. 3.Zaščititi svoje interese,bo tvoje plačilo začasno ki jih www.atticus.si,in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš paket in so zadovoljni z njim.

1.Vsa naročila se obravnavajo v 2 delovnih dneh po tem, ko smo prejeli plačilo,zato vas prosimo, bodite to ASAP,tako da smo lahko ladje ga iz pravočasne ko vzpostavite red. 2.Mi smo nezmožen za nadzor čas dostave ker se obdelujejo, ki jih Tretje osebe, storitev,vendar če na parceli ni prispejo v predvidenem roku,prosimo, kontaktirajte nas,pomagali vam bomo spremljali in vam zadovoljni odgovor. 3.Spletno sledenje na voljo.Sledenje spletni strani: 17track.net/en/

Oznake: 3d iphone 12 mini steklo, primeru iphon xr, android baterije primeru, 5000 mah telefon, predstavnica nami-ja primeru telefon, 2800 mah baterija, iphone 12 pro max vidra polje primeru, iphon 12 pro max, baterija primeru iphon, 10000 MAH

primerni za 2 Za iphone 12 Pro Max Polnilnik Primeru
Zmogljivosti 5000 mAh
Primerni Za Za iphone 12 Pro Moč Primeru
Združljiv Blagovne Znamke Apple iphone
primerni za 3 Za iphone 12 Mini Power Primeru
Material ABS
Zmogljivost baterije 5000-6999mAh
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Araceli
Funkcija Za iphone 12 Pro Baterije Primeru

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi