Predal Imetnik Prostora za Shranjevanje Desk Škatla za Shranjevanje Organizator Za LCD Monitor Namizni Računalnik, Monitor Stand

€17.17

€24.18

-28 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

1. Prepreči Upogibanje Več: Če pogledaš dol, za dolgo časa, boste morda morali kratkovidnost, upogibanje več in materničnega vratu spondiloze.Z ergonomsko obliko, lahko postavite monitor na namizju, da vaše oči ravni in se izognili z utrujenostjo oči.Lahko se tudi sprostite vratne hrbtenice in zmanjšanje stresa.Če lahko ohranijo svojo držo, pravilno, lahko delo enostavno.

2. Prihranek prostora 95%: Bistveno izboljšati izkoristek prostora.Gre s pametnim telefonom imetnika in tremi predali.Tipkovnico lahko shranijo pod spremljanje znanja.Polnilnike, kabli, ključi, torbica, USB pomnilnik in peresa lahko vse shranjene.Lahko uporabite pisalni mizi v veliki meri.

3. Močna Kapaciteta: Zelo trajen okvir z ABS, na vrhu plošče.Njegova čvrsta struktura tehta do 30 kg, tako da ni važno, kako velik je vaš monitor je, da ne bo težav.

4. Modno Oblikovanje: Preproste zasnove, multi-barvni izbor, enostaven za uporabo in lep.Namizje potrebne za izboljšanje življenjskega standarda.

5. Ni Potrebe, da Sestavi: lahko se uporablja po odprtju embalaže (samo vključuje stojalo za zaslon in kamero so izdelki, ki niso vključeni).Prosimo, ukrep zaslonu pred nakupom.

Specifikacija:

Material: ABS+silikona

Barva: roza, modra, zelena

Dodatki: ohišje in predal

Primeren za: namizni, računalniki in pisarniški material

Pakiranje Seznam

Predal Škatla Za Shranjevanje*1

Oznake: monitor riser stojalo, sestavljeni namizni računalniki, nosilec za monitor, namizno stojalo za zaslon, stojalo dual monitor, tv-stojalo za zaslon, pc monitor, vesa tabela stojalo, namizno stojalo za zaslon klem, tipkovnica podporo

Dropshopping Podpora
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela TV-Stojalo z Zaslonom Računalnika Riser Predal Imetnika
Uporaba Prenosnega Računalnika Velikosti 10"-20"
Paket Da,
Blagovna Znamka Rondaful

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi