1:32 Smolo Slika Model Komplet Unassambled Unpainted //G096

€13.25

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Spoštovani kupec in prijatelj, tukaj je kratek opis naše trgovine izdelkov:

1、Vseh izdelkov, ki so naprodaj v trgovini, je beli film, brez barve, potrebe kupcev, poliranje, barve in montaža.Vidite lahko, barvo, slike, ki se uporabljajo kot zaslona, da bi

ste barvo zagotoviti sklic.Prosimo, bodite prepričani, da bodite pozorni na to.Vse trgovine izdelkov, je brez barve, so deli modela.

2、Vse izdelke brez originalne embalaže, št navodila za namestitev, fotografije in VIZITKE. (mislih kupce prosimo, da skrbno izbrati)

3、Po tem, ko ste prejeli izdelek, če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas prvič, smo rešili problem za vas, prosimo, bodite prepričani.

4、Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, ne pozabite, da nas s petimi zvezdicami veliko pohval!Najlepša hvala!

5、iskreno upam, da boste našli vaš najljubši izdelek tukaj.Hvala vam za pokroviteljstva.Zahvaljujemo se vam za zaupanje in podporo!

Oznake: unpainted figurice smole, 135 model, piko vlak, dekor lobanje, smole slika model komplet vojaške, warhammer 40k smolo modeli, 1 35 obsega smolo vojaki, shikamaru, 1 64 smolo slika, 1 16 slika smole

Tema Kompleti
Material Smole
Lestvica 1
Opozorilo Ne more jesti
Številka Modela 1
Spol FANTJE
Vrsta Smole Kompleti
Starostni Razpon > 14 let

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi