Elegantna Preprostost Kameleon Lučka Spalnica Smolo Kameleon Namizno Svetilko Ob Postelji Tanke Stene Rov Za Dekoracijo Doma Padec Ladijskega Prometa

€30.10

€45.60

-33 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Elegantna Preprostost Kameleon Lučka Spalnica Smolo Kameleon Namizno Svetilko Ob Postelji Tanke Stene Rov Za Dekoracijo Doma Padec Ladijskega Prometa Opis:

Značilnosti:

1. Kameleon Lučka Gredo Gor je stenske ali stropne svetilke.Kameleon Lučka Gredo Gor je lučka v obliki kameleon, ki imajo v svoji twirling rep a žarnice in njegove kabel.Zamrznjeno v svojem sprehod, Kameleon, Lučka Gredo Gor je dekorativne svetilke, kot nalašč za vse notranjost, da se ne bojijo svojega radoveden oči.

2. Kameleon Lučka gre Navzdol, je stenske ali stropne svetilke.Kameleon Lučka gre Navzdol, je svetilka v obliki kameleon, ki imajo v svoji twirling rep a žarnice in njegove kabel.Zamrznjeno v svojem sprehod, Kameleon, Lučka gre Navzdol, je dekorativne svetilke, kot nalašč za vse notranjost, da se ne bojijo svojega radoveden oči.

3. Kameleon Lučka še Vedno je tabela talne svetilke.Kameleon Lučka še Vedno je luč v obliki kameleon, ki imajo v svoji twirling rep a žarnice in njegove kabel.Zamrznjeno v svojem sprehod, Kameleon Lučka še Vedno je dekorativne svetilke, kot nalašč za vse notranjost, da se ne bojijo svojega radoveden oči.

4. Žarnice je vključena (E12).Obstajajo Gredo Gor ali Bo Dow stenske svetilke ali namizne svetilke neobvezno.

5. Kot nalašč dekorativni in praktični stenske luči/namizne svetilke za dom, spalnica, dnevna soba, hotel, hodnik, itd.Enostaven za namestitev.

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Specifikacija:

Material: smole

Vir svetlobe: 2W LED

Okova: E12

Žice: 0.75*1,8 m stikalo žice s plug

Velikost:

Stenske luči(iti): L 21,0 cm x H 9,0 cm x P za 14,5 cm

Stenske luči(gre Navzdol): L 21,0 cm x H 10,0 cm x P 11,0 cm

Namizne svetilke: L 17,0 cm x H 14.0 cm x P 9,0 cm

Paket Vključuje:

Izbira 1:

1 x Stenski luči(iti)(vključite kabel in vtič)

Izbira 2:

1 x Stenski luči(gre Navzdol)(vključite kabel in vtič)

Izbira 3:

1 x namizne svetilke(tudi kabel in vtič)

Oznake: vroom dekoracijo sten, lučka tabl, film chameleon, pena smolo, lučka, kameleon pigment, lučka led, živali tkanine namizne svetilke, uho, lučka zidana, celling lučka živali

Napetost Other
Okova
Značilnosti -
Certificiranje NOBEN
Je Pametno Napravo No
Slog ART DECO
Številka Modela Namizne Svetilke
Postavka Vrsta Namizne Svetilke
Material Smole
Vir Svetlobe Žarnica
Vrsta Odtenek Prozornega Stekla
Je Svetil Vključeni Da,
Garancija -
Vir svetlobe
Je Zatemniti No
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka POLJUB-NOČ
Vir Napajanja AC
Zaključek Drugo

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi