16 Pack Velikonočni Slikarstvo in Risba Matrice Predloge Plastičnih Obrti za Otroke

€5.98

€7.20

-16 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

16 Pack Velikonočni Slikarstvo in Risba Matrice Predloge Plastičnih Obrti za Otroke

OOTDTY

16Pack 5.1x5.1" Velikonočni Risanje Matrice Predloge, Stroj Plastičnih Slikarske Šablone Velikonočni Okraski Jajca Zajček

16pack Velikonočni Risanje Matrice Predloge, Stroj Plastičnih Slikarske Šablone Velikonočni Okraski Predloge Jajca Zajček Matrice Za veliko Noč Stranka Otroci Darila Slikarstvo Na Drva Matrice Kartice Okno Obrti,5.1x5.1"

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Značilnosti:

Velikonočni Slikarske Šablone Paketa - Velikonočni šablona komplet 16 modelov z Velikonočno/Pomlad temo - veselo veliko Noč, Velikonočni košaro s jajca Velikonočna jajca, piščanci, zajec,zajček,cvetje, metulj, zvezde, itd., Lepo, velikost 5.1x5.1" za vsak plastični kalup predlogo.

Ni Oster Rob, Brez Strupenih in Varen Za Otroke - Božič, Velikonočni DIY matrice so Trpežna in lahka, narejena iz okolju prijaznih HIŠNIH plastičnega materiala, trajno, za enkratno uporabo, enostaven za prevoz, prilagodljiv, Dekor matrice se zlahka očisti izklop po uporabi z milom in vodo.varno za otroke.

Enostaven Za Uporabo - Velikonočni risba, matrica, s skoraj izrežemo oris tako lahko senci deli besedilo z drugo barvo videti res kul za vaš osebni načrt.Ti izrezi fit vaš svinčnik, kemični svinčnik,barve, krede, barvni svinčnik, svinčnik, barvice, flomastri gel peresa in tako naprej.

Velikonočni Obrti Za Otroke - Velikonočni risba, slikarstvo matrice obsega predlogo, ki je kot nalašč za Velikonočni okraski,Odlično za veliko Noč obrtnih dejavnosti, kot so voščilnice, Velikonočne košare in Velikonočni Bonnets.kot predlogo za obraz/telo barve.prav tako lahko pomaga otrokom, je sposobnost za razvoj inteligentnosti, ustvarjalnosti, praktičnih sposobnosti in domišljijo.Super za uporabo v dom in v učilnicah.

Idealen Velikonočno Darilo Za Otroke - Velikonočni matrice kit je skoraj vse priljubljene teme, ki vam je všeč o Pomladi in veliki Noči teme; lahko jih uporabite kot Velikonočno darilo,Velikonočno jajce lov nagrado, Velikonočni stranka vrečko, polnilo za otroke.Paint svoj znak, bogati vaše življenje in vaše počitnice.

Specifikacije:

Material: PET plastike

Velikost: Enotna 13x13cm/5.1x5.1 palca

Barva:Bela

Package:

16 Pack Velikonočni Šablone Za Risanje

Obvestilo:

1.Od velikosti zgoraj je merjena z roko, velikost dejanski element, prejmete lahko nekoliko razlikujejo od velikosti zgoraj.

2.Ne RetailPackage.

3. Zaradi nastavitve zaslona in svetlobne pogoje, barve pa se lahko rahlo razlikujejo od navedenih fotografije.

Oznake: za dekor matrica, stancil, starinsko matrica a4, veliki steni matrice, otrok plastične šablone, matrica steno, srce predlogo, velikonočni matrica, shablon plastičnih louis, Matrica Predlogo

Številka Modela 54DD8YY802756
Blagovna Znamka OOTDTY
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi