BUHESHUI 0.45 W 2V Mini Sončne Celice Polikristalni Solarni Panel Diy Solarni Polnilnik Solarni Modul 58*58*3 MM 10pcs/veliko Brezplačna Dostava

€9.81

€11.40

-13 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

0.45 W 2V Mini Sončne Celice Polikristalni Solarni Panel Diy Solarni Polnilnik Solarni Modul 58*58*3 MM 50pcs/veliko Brezplačna Dostava

Opis Izdelka

1.brand-new ROHS odobren mini Sončne celice

2.Sončne celice so zmešani in zaščitena s trajno zunanji poli okvir

3.polikristalni silicij

4.Max delo napetost :2V

5.Max delovni tok: 0-220ma

6.moč: 0.45 M

7. Dimenzija: 58mm x 58mmx 3 mm

Kako izbrati sončna plošča :

Ta tabela prikazuje sončne konfiguracijo sistema odnos med skladiščenje baterij in sončnih kolektorjev.

DC pomnilnik Baterija

Sončne Celice

1.2 V

2V ~ 2.5 V

2,4 V

3.5 V ~ 4V

3,6 V

5V ~ 6V

6V

7.5 V ~ 9V

12V

15V ~ 18V

Vloge: MAJHNE DOMAČE PROJEKTE .ZNANSTVENI PROJEKTI .ELEKTRONSKIH PRIJAV .POLNJENJE MAJHNIH DC BATERIJ .ZGRADITI SVOJ SELF PO

Paketi vključujejo: 10x 0.45 w sončne celice

DOSTAVA. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. 3 delovne dni za obdelavo naročila po prejemu plačila.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Izdelki so poslane iz Kitajske z Letalom, doseže večina držav, v roku 10 do 20 delovnih dni.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

(Opomba: upamo, da pridejo na čas, ampak ker je to mednarodna dostave, čas poštnine bo zelo odvisna od express podjetja in lokalne navade/dolžnosti.Zahvaljujemo se vam za razumevanje)

-Predmete, bo poslana na vse države po svetu.

-Uporabili bomo zračni mehurčki zaviti elemente skrbno.

-Paket, ki bo trdna in natančno preveriti pred dobavo.

Bomo preverili kakovost blaga pred odpremo.Če obstajajo nekatere nepričakovane težave zgodi, upamo, da za reševanje problemov s kupcem skozi prijazno na naslednje načine:

1, Če je kakovost težav, kupec lahko predloži trdijo v 15days po prejemu blaga, mora kupec zagotoviti fotografije ali video posnetki in druga dokazila, da prodajalec, za identifikacijo.

2, umetnih poškodovana, kupci prevzeti polno odgovornost.

3 kakovost Izdelka program za obdelavo:

1), kupec blago vrnili nam, in povrne stroške dostave, potem ko prejmemo blago ,vam bomo poslali nov izdelek za kupca in plačati za ponovno pošlji ladijskega stroškov.

2), Če je blago (skupne cene, vključno dostava je manj kot 10USD) ima težave s kakovostjo, bomo ponovno poslati nov izdelek kupec v naslednjem naročilu, če kupec ne načrtujejo, da bo nov red v bližnji prihodnosti, kupec lahko plača poslati prevozni stroški in zahteva, da ponovno poslati nov izdelek.

1, Hvala vam za izbiro nas.Pozitivne povratne bo ostalo za vas samodejno, ko prejemu vašega plačila potrditev.

2, od katerih Smo odvisni naše zadovoljstvo, da uspe.Zato,prosim, ne zapusti nas, pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljiti z našo predmet in storitev.

3, Prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Mi bo zagotovila najvišjo Raven Storitve,delajo z vami, da reši vse težave.

4, Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne (Peking Čas:9.00 do 6.00 ure).Če ni odziva,vljudno ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej

Oznake: 42v 5a polnilnik, varovalka sončne celice, polnilnik skuter, 12v moč suppli, zložljive sončne celice, lg sončne celice, 12v led napajanje, 42v polnilnik skuter, sončne celice spajkanje, 42v

Velikost 58*58MM
Blagovna Znamka BUHESHUI
Vrsta Sončne Celice
Nazivna Zmogljivost NO
Prilagodljiv Solarni Panel No
Material Polikristalni silicij
Število Celic 4
Zložljive Sončne Celice No
Max. Moč 0.45 m
Številka Modela 0.45 m
Število Plošč 1

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi