Ženske Obleke Za Ženske Poletje Kratek Rokav Proti Vratu Mini Obleka Ženske Obleke Poletje 2020 Letnik Črto Cvjetnim Tiskanja Obleko

€13.83

€21.94

-36 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opomba

Tiskanje položaja se lahko razlikuje zaradi tkanine rezanje.Različnih fotografij lahko uporabite različne tkanine.

Velikost (cm)

S: Bankrot 86, Pas 69, Kolk 95, Dolžina 81.5, Ramenski 34.5, Rokav Za 21,5 M: Bankrot 90, Pas 73, Kolk 99, Dolžina 83, Ramen, 35.5, Rokav Za 22,5 L: Bankrot 94, Pas 77, Kolk 103, Dolžina 84.5, Ramen, 36.5, Rokav 23.5

1. Zgoraj zagotavlja podrobne ravno meritve dejanskega izdelka.Meritve lahko obstajajo 1-3 cm napak zaradi ročnega merjenja. 2. Prosimo, da upoštevate dejanski predmet meritve, ga primerjati z vašega telesa, meritve, izberite primerno velikost.Ne izberite velikost neposredno, glede na velikost etikete ali svoje navade. 3. Če ste še vedno v dvomih, da izberete velikost, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Model Show

Pravo Fotografijo

Pravi element, realni streljanje, pravo fotografijo.Uživajte brez skrbi.

Poslovno Sodelovanje

Padec Ladijskega prometa in trgovini na debelo, so tako dobrodošli.Je minimalna količina, ki je v enem kosu.Da več, več popusta.Za padec ladijskega prometa, bomo poslati predmet, da vaše stranke, ki so neposredno in ne pusti svoje podatke.Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava.In OEM ODM, so podprte.Vabimo vas, da se pogovorite o drugih poslovno sodelovanje z nami.

Barva Razlika

Trudimo se, da se prikaže barve kot je natančno, kot je mogoče, vendar pa zaradi razsvetljavo, različne zaslon, osebno razumevanje barve in drugih razlogov, barvo dejanski element, ki je lahko nekoliko razlikuje od fotografije na spletni strani.Prosimo, obrnite se na barvo dejanski element, kot končno barvo.Barvna razlika ne pripada kakovost problem.

Dostava

Priprava Čas: 3-7 delovnih dni.Menijo, poštnine, hitro in omrežni naslov,, ki jih lahko uporabite drug način dostave namesto način dostave v vaše naročilo.Zaradi različne carinske politike različnih držav, je lahko uvoznih dajatev, davkov in drugih carinskih dajatev, ki bi morala biti plačana za kupce.Kupci, ki nosi vso odgovornost za vse dodatne stroške, ki (če sploh).

Vrnitev in Izmenjavo

Podpiramo brez razloga vrnete in tečajne politike.Element, ki mora biti vrnjeni v roku 7 dni, po njegovem prejemu.Prosimo, poskrbite, da postavka v dobrem stanju, nepoškodovano, nerabljeno, in v originalni embalaži.Kupci plačali za vrnitev poštnine.

Povratne informacije

Če ste zadovoljni, prosim, pustite 5 zvezdic povratne informacije, mi bo zelo hvaležen.Če ne boste zadovoljni, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustijo povratnih informacij ali odprete predmet spora.Bomo poskušali naši moči, da reši vse težave za vas.Komunikacija je vedno najboljši način za rešitev problema.

Oznake: dolžina tal poletje, obleka, perilo dolgo, črna obleka tanko, porodniški fotografija prop, Lanon, retro swing, dreess ženske, creme obleko, vrhunska kakovost luksuznih vzletno-pristajalne steze obleko 2020, popust obleko

Blagovna Znamka boussac
Starost Starosti 18-35 Let
Izrez Proti-Vrat
Vzorec Tipa Tiskanje
Pasu imperij
Dolžina Obleke Nad Kolena, Mini
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Sezona Poletje
Silhueta A-LINIJE
Dekoracijo NOBEN
Material Šifon
Spol ŽENSKE
Slog letnik
Številka Modela DC1846
Rokav Slog Redni

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi