Vintage Kovinski Svečnik Za Dekoracijo Doma Ročno Svijećnjak Svečnik Dekor Miniaturni Home Decor Art Darila

€24.53

€32.70

-24 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Pojasnilo: 100% čisto nov, visoko kakovost Izdelka ime: likalnik svijećnjak material: kovina Barva: Črna Priložnost: Dnevna soba, hotelov, restavracij

Tip: Notranje opreme Nasveti: Prosimo, upoštevajte, da zaradi svetlobne učinke, zaslon svetlost / kontrast nastavitve, itd., odtenek spletne strani fotografije in dejanskimi predmeti, je lahko nekoliko drugačen.Postavke, ki so izmerjene po strani, se lahko razlikujejo za 1-2 cm, razumevanje zelo cenjeno.

Povratne informacije

1.če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, bomo cenim (Postavka, kot je Opisano 5 zvezdic, Komunikacije 5 zvezdic, čas Poštnine 5-zvezd). 2. Če se izdelki, ki ste jih prejeli poškodovane ali narobe stilov, prosimo, ne puščajte nobenih negativnih povratnih učinkov, prvi, vljudno prosimo, da nas kontaktirate,bomo ravnali z njim in delo najboljše rešitve, Vaše satisfication je naše gibanje narediti bolje.

3.Sodelujemo z uradni logistike, in nekatere izdelke, sodelujejo v škodo, paket osvetlitve storitve 4.Spoštujemo mnenja vsaka stranka, če je slog je narobe, mi vam lahko pošlje izdelek ponovno brezplačno 5.Smo najbolj pozorni na embalaži, s črno vrečke ali rumen trak na robu, da se zagotovi zasebnost izdelka.Mehurček stolpcev ali mehurček folije se uporabljajo za zmanjšanje škode, stopnjo.Dostava in vračanje politike: 1.Zavezani smo k zagotavljanju najboljše izdelke za globalne kupce.Vsak izdelek, ki bo preizkušen v nakup in shranjevanje. 2. Mi bomo na splošno nadaljuje naročila v 72hours ko je prejel plačila.Če je hitrost hitro, tam je tudi isti dan, dostava 3. Kitajska post navadne majhne paketni plus in China post registriranih air mail traja ocenjena 15-60 dni. 4. Priporočene pošiljke: www.atticus.si standardna dostava--bolj stabilno,varnejši. 5. Sprejemamo vrne in nadomestila v 15 dneh po tem, ko zaključi, se obrnite na nas. 6.Smo prednost sodelovanja s kakovostnimi logistična podjetja, da se zagotovi hitro.

Oznake: candelabro stranka, sveča steklo svijećnjak, candl imetnika, praznično tealight svečniki, strešnik, barve, uf letnik, suh sveča stick, combi letnik dekor, doma dekor

Slog Klasična
Blagovna Znamka BOMAROLAN
Material Železo
Številka Modela SHDD3321120
Funkcija Ujemanje Blok Svečo
Vrsta Čaj Svetlobo Imetnika
Uporaba Doma Dekoracijo
Ujemanje Svečo Mala Tealight

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi