0-250 bar 12-36VDC G1/4 4-20MA Izhod 0.25% Natančnost Digitalni Prikaz Tlaka Oddajnik zračnega ventila Senzor

€26.52

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Izdelkov, Povezanih Z

Opis Izdelka

HDP500 serije tlak oddajnik pritisk občutljivih jedro sprejme visoke zmogljivosti silicija piezoresistive tlak polnjenja jedro.Notranji ASIC pretvori senzor millivolt signala v standardni napetost, tok ali frekvenco signala, ki je lahko neposredno povezan z računalnikom interface card, nadzor instrument, inteligentni instrument ali PLC.Trenutni izhodni način se lahko uporablja za razdalje prenosa.Ima majhen volumen, lahka teža, vse iz nerjavnega jekla tesnjenje strukturo in lahko dela v jedko okolju.Izdelek je enostaven za namestitev in ima visoko anti-vibration in anti-vpliv uspešnosti.To se pogosto uporablja v postopku nadzora, letalsko, vesoljsko, avtomobil, medicinska oprema, ogrevanje, prezračevanje in drugih področjih.

Podrobnosti Izdelka

Prednosti Izdelka

Naše Storitve

1.Vsebuje različne industrijske nadzor izdelkov, kot so signala izolatorji, tlaka in tekoče ravni senzorji temperature, tok, napetost, frekvenca in drugih oddajnikov.Vsi izdelki so na zalogi (razen za posebne prilagajanje). 2.OEM, Sprejeti nižje količine sojenja da 3.Hitra dostava. 24 ur S Popust Kurirja, Zrak pošiljko 4.Zagotavljamo vam nižji ceni od nas v primerjavi z vašo vse konkurenčne cene od drugih v zvezek. 5. Smo lahko vam zagotovim, vse kakovosti vprašanje, od nas bodo nadomestila vas takoj, ali pa jo nadomestite z novo & kvalificirano izdelkov. 6.Vam lahko podpora 24 ur spletne storitve prek e-pošte, skype, kaj'sapp, facebook itd. 7.Dolgoročno garancijo.Tlak in raven oddajniki so v 2 letih.Drugi v naši trgovini so s pet-letno garancijo!!

Stik Z Nami

Kategorija Izdelka

Oznake: ios pnevmatike tlačni senzor, sonda pt1000, fsr, moč pretvornika, pc vode, 4 20ma, tlak oddajnik saab, trenutni vir, vremenske postaje za brezžični senzorji doma na prostem, različno senzor

Ime izdelka tekoče tlačni senzor
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Max Merilno Območje 400 Bar & Zgoraj
Številka Modela HDP500
Dolgoročna stabilnost ≤0,2%, v F. S/leto
Izmerite obseg 0-100MPa
Izhodni Signal 4~20mA,1~5V,0~10V,RS485
Merilni medij Plinasta,Tekoča Voda,Olje
Garancija 2years
Napajanje 12-36VDC
Nič tempe visečih ±0.03%F. S/℃
Poreklo CN(Izvora)
Certifikati CE Roš FCC ISO9001
Srednje Temperature -40~80℃
Način vgradnje M20*1.5(nit),NPT 1/2,G 1/2,Drugi

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi