Novo Zasnovan Baterije Desulfator Rejuvenator Reconditioner za 12V 24V 36V 48V 60V 72V svinčevih Baterij

€19.79

€32.99

-40 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Baterija Rejuvenator 12-72 600 za vse svinčevih baterij paketov 12v 24v 36v 48v 60v 72v, do 600Ah

Baterije Rejuvenator, ne potrebuje napajanja, lahko raztopi baterije sulfat kristali za oživitev starega zmogljivost baterije, ane vzdrževati dobre baterije v vrhunsko kakovost, podaljša življenjsko dobo baterije. - Suitible za baterije 12, 24, 36, 48, 60, 72volt

- Samodejno zaznavanje napetosti

- Napetost akumulatorja v realnem času, prikaz

- Ne potrebujejo napajanja

- Dela samostojno ali v obeh polnjenje in praznjenje cikel

- Lahki aluminijasto ohišje

- Samodejno nizka napetost cut off

- Kratkostična zaščita in obratno polariteto varstvo

- Deluje na vseh vrst in znamk 12-72V svinčevih baterij

- Preprosta namestitev z M8 prstan terminali in 30A bakrene pločevine krokodilsko.

Prosimo, upoštevajte,:

a) naprava deluje samo za sulfated svinčevih baterije in polnilnika podaljša dobre baterije, ne za slabo baterijo.

b) v Realnem času napetosti, ki se prikazuje na LED cev morda 0.1-0.3 proti odstopanje od multimeter, občasno 0.4-0.5 V. To je normalno, saj obstaja razlika med napravami.In to ne bo vplivalo na vzdrževanje in obnove funkcijo.

c) To ne bi delo ali prikaži " BL0 " če napetost akumulatorja je manj kot 11V, 22V, 33V, 44V, 55V, in 66V za 12V 24V 36V 48V 60V in 72V stopnja baterije.

d) To zveni beeping, medtem ko delate.

Značilnosti:

Ohraniti in oživiti svinčevih baterij se uporabljajo na golf voziček, električna Vozila, motorji, avtomobili, tovornjaki, ladje, sončna baterija, viličarjev na varnostno napajanje.

Deluje lahko na vse vrste svinčevih baterij in ne moti druge elektronske naprave povezovanje z baterijo.Naš končni cilj je, da bi podaljšali življenjsko dobo baterije za ohranjanje dobre baterije v super stanju in oživljanje sulfat baterijo, kot je kapaciteta, kot je mogoče.Nameščanje baterije rejuvenator je najlažji in najbolj učinkovit način za dosego tega cilja.Najnovejši model je bolj kompakten in prefinjeno zasnovo, ki je zelo priljubljena pri potrošnikih, ob golf voziček, sončne baterije sistem in različnih napetosti in zmogljivosti baterije paketi.Baterije Rejuvenator lahko čisto sulfat kristali na pozitivne in negativne baterije plošče, z visoko frekvenco pulza, da oživiti jih čim več zmogljivosti, kot je mogoče.To je tudi možnost, da preprečijo nove ali dobro baterije iz sulfat crytals, da se ohranijo v dobrem stanju, tako da se razširi drago baterije življenje.Baterije rejuvenator lahko dela na polnjenje in praznjenje fazi baterije cikla, ali deluje posamično.Dovoljeno je, da se povežete z vseh vrst 12/24/36/48/60/72 volt svinčevih baterij trajno, ki je protection mode, ki prikazuje 'BL0", medtem ko napetost akumulatorja pade pod 11V, ampak to je bolje za 12V stopnja baterijo, da ga čez 12V s polnjenjem.Baterije rejuvenator porabijo le malo moči baterije ohraniti in oživiti baterije, ki je veliko dobrega-okolja.

Je baterija rejuvenator koristno, da svoje baterije?

Baterije rejuvenator lahko deluje za vse dobro ali sulfat svinčevih baterij, vendar pa ni zmožen za delo s poškodovano ali posuši celic ali baterij, in to je unuseful baterije, ki jih ni mogoče polniti, ali cyecled.

Baterije Rejuvenator je zlitine primeru ponora toplote za hlajenje, in njena gradnja je zelo trmast preprečevanje uničeno brezskrbno padca ali druge na uporabo.To je veliko bolj učinkovito kot poceni alternative iz plastike.

Baterije Rejuvenator raztaplja sulfat kristali na pozitivne in negativne plošče iz baterij, ki jih sproščajo relativno visoko napetost in visoko frekvenčni signali, saj je zmanjšala zmogljivost baterije je posledica povečanja notranjega upora prišlo od sulfation, dvig telesne gostote.Naprava lahko deluje na polnjenje skupaj s polnilnikom, praznjenje, ali individualno, ne potrebujejo napajanja ali drugi zunanji vir napajanja.Baterije rejuvenator lahko delo za vse pasovi ali vrste svinčevih baterij, kot SLA, AGM, GEL, Globoko Cikel, Suho, Poplavljena, brez Vzdrževanja baterije.

Baterije rejuvenator lahko dela z polnilnik vzporedno, ali ne.

Obnovitveni učinek, ki je lahko vidna ali očitno v nekaj uporabo, vendar se v večini situacij, ki bo trajalo dolgo časa, da vidim, opazen učinek.

Najbolj pomembno: več uporabljati, bolj učinkovito.

Oznake: baterija vodi, 12v kisline vodi baterija polnilnik, desulf, 12v svinčeno kislinskih baterij desulfator, polnilnik za baterijo zatič, 72v baterija polnilnik, avto pomnilnik ohranjevalnik zaslona, 84v polnilnik, Sonce Sistem, 12 baterije

Vrsta električni
Hitro polnjenje No
Številka Modela BR12-72-600
Blagovna Znamka GudyExtender
Paket Da,
Inteligentni Polnjenje No
Zaslon Da,
Uporaba Standardna Baterija
Poreklo CN(Izvora)
Obleka za 12-72V svinčevih baterij
Certificiranje ROHS

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi