Gospodinjski 2 Plast iz Nerjavečega Jekla, Riža, Testenin Roll Paro Figo Parni Stroj Vermicelli Paro Peči fit električni štedilniki/Plin

€28.06

€33.40

-15 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Tehnične Specifikacije:

Material: Nerjaveče Jeklo

Barva: Srebrna

nadgradnjo tip Velikost: 31.5x32x19.5 CM/12.Xx12.6x7.7in

1 plast Velikost: 34x31x7cm/13.4"x12"x2.8"1 plast Velikost: 34x31x7cm/13.4"x12"x2.8"

Značilnosti in Prednosti:

* Naše najnovejše nadgrajeno parnik je izdelana iz nerjavečega jekla, ki je ni enostavno, da rje in enostavno odstranite madeže in mast.

* Visoka trdota, trajne, obšivki, anti-cut roke.

* Tudi za ogrevanje: edinstvena predal design zagotavlja boljše tesnjenje in lahko bi polno uporabo parni,

* Večnamensko: poleg riževih rezancev zvitkih, je parnik se lahko uporablja tudi za kuhan riž paste, moka, taro, cmoki, itd.

* Ta paro riž roll parnik stroj se lahko uporablja samo za električne peči, ampak tudi za indukcijske štedilnike in plina.

Kako Uporabljati?

1. Pripravo potrebnih materialov, mešamo, posebno v prahu za črevesju, prahu in vode tvorijo riževo mleko, zmeljite s svinjino in sezona za uporabo

2. Zagotavlja ustrezno količino vode v paro riža, testenin pladenj, (Opomba: v proces kuhanja, bodite pozorni, da dodajanje dovolj vode v pladenj sedež za preprečevanje pare pladenj od tega, da poškodujete s suho gorenja)

3. Po vročo vodo v pladenj je popolnoma kuhana, izvlecite pladenj, uporabite čopič, da pomete majhno količino arašidovo olje v pladenj, nato prelijemo odprl riževo mleko vstavite v pladenj, odložil mletega mesa, in potisnite pladenj za papir v pladenj.Potegnili pladenj za približno minuto, in videli, da črevesju, v prahu postane prosojen, kar pomeni, da je bilo paro.Nato roll up črevesju, v prahu z strgalo, prerežite na majhne koščke in jo položite na ploščo.Dodajte sojino omako in arašidovo olje jesti.

Vsebina Paketa:

1 x Riža, Testenin Stroj

1 x Čopič

1 x Strgalo

Obvestilo:

1. Prosimo, dovolite 1-3cm napak zaradi ročnega merjenja.Pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

2. Barve imajo lahko drugačne kot razlika zaslon,pls razumeti.

3. Količina vode je omejena, da bi se izognili žgoče.

Oznake: riž roll parnik, arepas žar električni, električni rezanec maker, skledo instant rezancev, vrh vermicelli, plinski namizni štedilnik, plin kuhamo vrhu peči, bela plinske kuhalne plošče, varnostne kamere in polnilnik usb, machin

Blagovna Znamka Meigar
Vrsta Kuhanje Deli
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi