Voda Iz Pipe Čistilec Kuhinjsko Pipo Filtrirni Sistem Tapnite Filter Keramični Percolator Filtro Rje Bakterije, Odstranjevanje Vodni Filter

€12.09

€13.01

-7 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Bullet Točk:

1、Premium Material: iz živilskih ABS materiala, tapnite filter vode je okolju prijazna, ter ni enostavno za starost, ki je zelo vzdržljiv.

2、7-plast Filtriranje: 7-plast filtriranje filtriranje čista in okusna voda.Visoko kakovosten filter lahko odstrani rjo, usedline, črvi, koloidov, usedline in večino bakterij.

3、Dva Načina: pipo filter prihaja z dvojno vtičnice, surove vode, način in čiščenje vode način.Surove vode način: temperatura vode pod 70 ℃, tapnite vode za pomivanje posode in zalivanje rož; čiščenje vode način: temperatura vode pod 40 ℃-kuhanje, pitje, pranje zelenjave, itd.

4、Pregledno Oblikovanje: v Realnem času opazovanja; vodni filter sistem prihaja z odebeljeno eksplozijam stanovanj, tako da ni strahu pred visoko vodo tlak.

5、Anti-uhajanje&Zaprti: Primeren za pipe s premerom 13-22 mm; priti s tri-plast mešani okrepitev in nepremočljiva tesnilni obroč, pipo filter anti-puščanje.

Specifikacija:

Filter natančnost: 0.1 micron

Uporabite vodni tlak: 0.1-0.4 mpa

Voda izhodna napetost: 1,5 L/min

Neto teža: približno 430g

Procesom filtriranja: kompozitni keramični filter element

Material: hrana razred abs

Uporablja temperatura vode: 40-70 ℃

Seznam Vsebine:

1*Vodni Filter

1*Originalni Filter Element

1*Majhne Klešče

4*Vodotesno Gume Obroč

1 Nastavite * Adapter

PLAČILO: 1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije,TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po naročilu. 3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačilo.

DOSTAVA: 1) Smo le ladja v vaši potrditvi naslova.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen, preden jo kupite. 2) Praviloma se vsa naročila, bo poslana v roku 1-2 delovnih dni po plačilu potrditev. 3) Za pošiljko po Pošti Air Mail je le za težo manj kot 2 kg blaga. 4) Če morate blago zelo nujno ,prosimo, kontaktirajte nas za, Fedex, DHL ali Ladijski promet itd.Bomo izračunati stroške pomorskega prometa za vas.Vedno se o 3-7 dni, da pridejo.

VRAČILO: 1) Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve 2) Bomo potrudili, da služijo naši kupci. 3), Bomo povračilo vas, če se vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

POVRATNE informacije: 1) Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni. 2) Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve. 3), Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije. 4) se Bomo potrudili, da reši vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: adapter za cev 2 mm zraka, 5v preklopno vezje, a10 zajema lepa, 100 x 70 okvir black, 4xl hlače ulične, blagovne znamke verige roko vrečko, tok poceni hookah, košarkarski obroč baby, baterija acer um09b7d

Proces filtriranja kompozitni keramični filter element
Vrsta Vodni Čistilec
Številka Modela Vodni Čistilec
Uporabite tlak vode 0.1-0.4 MPa
Filter natančnost 0.1 micron
Uporablja temperatura vode 40-70 stopinj
Blagovna Znamka LeKing
Izhodna voda 1,5 L/min
Material Hrana Razred ABS

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi