Belušno Pasu PJ 150J 160J 170J 175J 180J 185J 190J 195J 200J 210J 220J pralni stroj tekočem traku motornih fitnes pogon 2 Kos/Veliko

€14.09

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

smo tudi ponudbo drugih rebra , cena je tudi drugačna , če se morate drugih rebra , prosimo, kontaktirajte me na prvi

vse pasu so, da z vrhunsko kvaliteto in konkurenčno ceno

različne pasu velikost ,citat ni isto ,pred nakupom prosimo potrdite z nam morate velikost

Pošiljke:

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 3 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

Mi ne uarantee čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, brokeragefees, carin in davkov za uvoz v vaši državi.

Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Napovedi:

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Garancija In Vzdrževanje:

Ponujamo 1-mesečno brezplačno zamenjavo.Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 15 dni od vašega prejema izdelka .Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Ponujamo tudi 12 - mesečno brezplačno vzdrževanje.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Če se kateri koli del je potrebno, da se nadomesti, kupec je treba tudi plačati stroškov delov, ki se zamenjajo.

Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: fit opremite, diy predlogo denarnice, električni tekočem traku pasu, družina prenosni tekočem traku, hy6264a, 6800 masko za prah, stretch belušno pasu, pj set, hoja zložljiva tekalna steza, varnostnega pasu pogon gume

barve črna
Material Gume
Vrsta Belušno Pasu
Številka Modela PJ
Smola 2.34 mm
Standard ali Nestandardno STANDARD
Dolžina inch
Blagovna Znamka LOUNDS
Količina 2 kos/veliko
Debelina 3-5mm

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi