Laptop Nalepke za Anti Scratch Vinilne Nalepke Kože Nalepke za Huawei Matebook 14 D15/ D14 2020 Magicbook 14 Palčni 15"

€14.91

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti: Odlično prileganje za svoj ali Huawei Matebook 14 za Huawei MatebookD15/ D14 2020 [PREDNOST]1.Natančno izrezi odlično prilega na palec., Huawei je logotip dobro razkrivajo 2.Ultra-tanek poliester kožo, dobro odvajanje toplote 3.Upreti praske in dustproof, verjetno bo pomagalo ohraniti prodajo vrednost na dolgi rok 4.5-v-1 Design za zaščito vaše dragocene laptop v vseh smereh, 5.Enostaven za namestitev in odstranjevanje [MATERIALA PREMIJE] 1. Visoka kakovost 3M nalepke ,brez zračnih mehurčkov, brez ostankov lepila 2. Ultra-tanek 0.17 mm debeline poliester nalepke 3. ROHS material in brez strupenih 4.Ultra-tanek poliester kožo, dobro odvajanje toplote 【SPOMNITE】 1. Prosimo, preverite Nalepko Prilepite Navodila na spodnji Opis. 2. Kot nalašč krivulja vgradnjo obliko, primerno za 0,3~1 mm vrzel na rob zagotavlja decals ne curl med uporabo.Nepremočljiva in dustproof, zaščitite vaš prenosni računalnik pred razlitjem, prahu in drugih onesnaževal,

Opis izdelka Barva: Space Siva

Izdelani za zahtevne uporabnike, ki res skrbi za ohranjanje videza svoje dragocene Huawei MateBook X Pro Prenosni računalnik, vendar ne z debel zaščitni lupini.In To je obrabo-odpornih thin film rešitev, ki omogoča učinkovito zaščito MateBook X Pro Prenosnik je pred škodljivimi učinki mast, praske, madeži, in barva zbledi, ki accrete skozi čas.

Package Vključeni

Vrh Kože + Dnu Kože + Touchpad Kože + Naslon Za Roke, Kožo

Opomba: Prosimo, potrdite MateBook X Pro Prenosni računalnik in kože, velikost, preden bi, da bi se izognili nakupu narobe velikosti in modela in povzroči nevšečnosti.Hvala.

Za stranke, da prilepite preprosto, oblikujemo izdelek, ki bo 1 mm vrzel off rob, tako da se lahko zagotovi, da ena stran ne bo all-inclusive, vendar na drugi strani obstajajo vrzeli.

Package Teža: 0.25 kg Paket Velikost: 35 x 28 x 2 cm (-:Prosimo, upoštevajte, vaš prenosnik model, ko se naročite, hvala:-)

O Podjetju:

Kupec Nasveti

Pogosta VPRAŠANJA:

Oznake: laptop kože, čast magicbook pro, za nalepke, laptop, huawei mate knjiga d14 primeru, primeru huawei matebook d13, akril mate, ohišje za macbook air pro retina, d15 huawei, macbook nalepka, smešno laptop kože

Nepremočljiva Da,
Paket Da,
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka pwtukn
Vrsta Ekskluzivni design DIY Moda
Izdelkov Stanje Park
Številka Modela Kože za Macbook
barve SREBRNA
Material PVC
Združljiv Za Prenosnik

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi