Vsi Aluminijasti Radiator Za AUSTIN ROVER MINI 1275 GT Priročnik MT 1959-1997 97 96 1969 68 1960 59

€64.65

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis Izdelka

Material : Aluminij 100% Novo Tovarno za prodajo Visoko kakovostnih Bodite pozorni na model, preden kupec mesta naročila.Kupci se lahko obrnete na nas, kadar koli, če imate kakršna koli vprašanja.Opombe: Kupci, katerega naslov je država, otok, prosimo, kontaktirajte me pred oddajo naročila, da vidim, če je promet mogoče dostaviti.Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje.

Postavka Velikost

Fit Vozila: AUSTIN ROVER MINI 1275 GT 1959-1997 Priročnik Core Velikost: 270 mm×258 mm×50 mm velikost: 360 mm x 270 mm x 52 mm Vstopnih/Izstopnih: Φ25mm/Φ25mm( Φ1"/Φ1") Radiator cap: Vključeni

Dostava In Dostave

1. Normalno izvajanje na delovne dni. 2 .No dostave ob nedeljah in praznikih. 3. Številko za Sledenje vam bo poslano po vaše naročilo je bilo poslano. 4. morda boste morali dodatno plačati za po meri davčnih glede na to, kje je blago poslano.Vsaka država ima drugačen meri davčnih stopenj; davek je davek, ki niso vključeni v vaš ladijskega stroškov.PO box, APO, FPO, HI, AK, PR, GU, VI in drugih držav,odpremo in ravnanje pristojbin stane več.Prosimo, kontaktirajte nas za shipping quote najprej pred nakupom!

Opombe

Mednarodni Kupce Prosimo, Upoštevajte: Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu. 1.Primerjajte deli s fotografijami na seznamu. 2.Poskrbite, da bo vaše vozilo, ki se ujema z vgradnjo opis.Prosimo, preverite meritve in cev lokacijo, preden naročanje, ali pa vas prosimo, da nam pišite za informacije ali za odgovore na vprašanja.

Obljuba

bomo bodite pozorno na vaš parcle.za pomoč boste dobili že prej .Vse potrebe,vas prosimo, brezplačno pristojbina, da nam sporočite.bomo poskušali naše najboljše, če želite odpraviti to za vas.

Povratne informacije

Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, smo zelo hvaležni, da ste nam s petimi zvezdicami pohvale, če ne boste zadovoljni z našimi izdelki, se lahko obrnete na nas, kakor hitro je mogoče, pomagali vam bomo rešiti težavo takoj.Bomo trdo delati, da vam zagotovimo boljšo storitev in najboljše kakovosti.Dobrodošli na moje trgovine naročiti .Naši dragi prijatelji :)

Oznake: austin mini hladilnik, austin mini, austin, 6100 lcd, dodatek austin mini 1000, režijske telefon, kartico telefona, denarnice, mini 1275 gt, alternator austin mini, leyland

Vrsta Materiala Aluminij
Poreklo CN(Izvora)
Država/Regija Proizvodnji Kitajska

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi