Tekalna Pasu Teče Pasu Diamond Vzorec Anti-skid Nizka raven Hrupa 2.3 mm Domov/Komercialno uporabo, - dolgotrajno življenje

€39.78

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dragi Cenjene Stranke, najlepša Hvala za vaše zanimanje za naše izdelke.Prosimo, da nas kontaktirate za kakršne koli vprašanja in poizvedbe, ki jih imate.Ladjar Stroškov, seznam je po ocenah in ni potrdil, Ste dobrodošli, da nas kontaktirate, da bi dobili najboljše ladijskega stroškov .Tekalna Pasu Teče Pasu Diamond Vzorec Anti-skid Nizka raven Hrupa 2.3 mm Domov/Komercialno uporabo, - dolgotrajno življenje slike Izdelkov:

Podrobnosti o izdelku: S23/20R Barva: Črna debelina: 2.3 mm Vložek:2 Površina: Diamant Spodaj: Nizka raven Hrupa Tkanine Skupna teža: 2.3 Kg/m2 Napetosti 1% raztezek: 8N/mm Min.škripec premer: 20 mm Maks.proizvodnja širina: 3000 mm Delovna temperatura: -15/+80℃ Toplo Nasvetov! zabavaj se! *** Smo lahko prilagodite vse vrste različnih pasovi.Prosimo, sporočite nam vaše podrobne zahteve ali nam pošljite risanje, bomo ponudbo za vas najboljšo ceno. *** Nudimo vam popust za veliko količino, vas prosimo, da stik z nami. *** Zagotavljamo dobavo Visoko Kakovost pasovi, in vse zalogi izdelki so bili predelani pregled pred dani v zalogi. *** Za pred-prodajnih in po-prodajnih vprašanja, smo vam bo s strokovnimi nasveti in rešitve.

Kupec Obvestilo!

V: Čas Dobave: A .Proizvodnja časa je okoli 5 ~ 10 dni, razen če je poseben izdelek ali ni zaloge, bomo potrdili proizvodnjo čas ločeno in vas posodobljen.Q: Ladijski promet: A. nudimo različnih načinov prevoza in vsak paket bo imel številko za sledenje.Če ni drugače določeno s strani naročnika, to je običajno poslana preko DHL / UPS / TNT / FEDEX / EMS za prej dostava ali express Ali standardna dostava.Zelo ste dobrodošli, da dvakrat preverite z nami za najboljši dostava stopnja.Express Dostava DHL Express traja približno 5 ~ 10 dni UPS Express traja približno 5 ~ 12 dni TNT Express traja približno 5 ~ 12 dan, FEDEX Express traja približno 5 ~ 12 dni EMS Express traja približno 8 ~ 18 dni Ali Express Standardna Dostava traja okoli 20 ~ 45 dni, Včasih mednarodnih dostave je zelo odvisna od Kurirska Podjetja in lokalne navade/tarife.Če ne prejmete element na čas, se nemudoma obrnite na nas za pomoč.Hvala vam za vaše razumevanje.

Q: Prst Splice / Prst Skupni Zaključek: A: Ta fotografija je bila posneta stranka, ki je prejela naš izdelek.Lahko dobite splošno predstavo o učinku prst splice konča.

Q: Burr Rob ali Rahlo Opraskan: A: Ta fotografija je bila posneta stranka, ki je prejela naš izdelek.Bomo pack dobro zagotovo, na primer v nadaljevanju PU tekočem traku, če so burr robovi ali rahlo opraskan, da to ne vpliva na uporabo.Prosim, ne se prijavite na odpremnico, če izdelek, je resno poškodovan s poškodovan med transportom.Je dostava odgovornost podjetja, vas prosimo, da fotografije za nas in mi bo nadomestilo za vas.Prosim, ne pustite slabo povratne informacije ali vrne blago brez obrnete na nas.Hvala!V: Carine: DDU pogoji – Delivered Duty Neplačane A. Tarife so obveznosti in odgovornosti državljanov v vaši državi, torej kupec bi moral biti odgovoren za morebitne uvozne dajatve, carine in dajatve, ki nastanejo, če ne morete sprejeti, vas prosimo, da ne kupite.Hvala vam za vaše razumevanje.

Q: Povratne Informacije:

A .Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev, prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.

Če niste zadovoljni z našimi izdelki ali storitve, se najprej obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

*** Pozorno preberite pred vrstnem redu, hvala vam za vaše razumevanje ! Želimo vam srečno nakupovanje!

Oznake: Šport Teče Pasovi, električni tekočem traku pasu, vr tekočem traku, pokončen tekočem traku, tekalna pasu, hoja zložljiva tekalna steza, precor tekalne steze teče pasovi, lateks pasu tekočem traku, velika tekalna, 200j tekočem traku pasu

vzorec Antiskid Diamond Vzorec
Dno Nizka raven hrupa Tkanine
Poreklo CN(Izvora)
barve črna
Številka Modela S23/2R
Debelina 2.3 mm
Material PVC
Standard ali Nestandardno Nestandardno
Slojna tkanina 2

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi