RCA Video Izolator Spremljanje Video Motnje AV Video Filter Odpravlja Močan tok Horizontalno Zrn Snežinka

€8.87

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

modname=ckeditor

Značilnosti: Naprava za vstavljanje izgubo

Vmesnik: Moški in ženski glavo z žica tipa RCA

Impedanca: 75 ohmov (input-output)

Slogi: PAL, NTSC, SECAM

Vhodna glasnost: 1VP-P, mešani

Format: CCIR601 4:2:2

Standardna cena: 13.5 MHz

Kromatične aberacije: manj kot 1% vseh vzorcev

Velikost: Večnamenski element za horizontalne in vertikalne omejeno impulzni odzivi

Simulacija procesa

Pasovna širina: 10 MHZ do 20 MHZ

Fazni zamik: manj kot 2 stopinji

Dobiček razlika: manj kot 2%

Razdalja med luknjami: 73mm

Namestitev premer: 3 mm Delovna temperatura: -25 do +70C

Relativna vlažnost :90%(brez kondenzacije)

Struktura: VNB-GliB00MF /MS, VNB-Gli00MF /MS PVC lupini

Barva: Črna

Velikost: 63 mm x 36 mm x 21 mm

Pregled Izdelka:

Ground loop video izolator, znan tudi kot podlago zanke avdio-video izolator, uporablja se predvsem za odpravo motenj, CCTV video (ali avdio) signali, ki jih povzročajo tleh zanke napetost.Tla zanke/tla zanke motnje (GEI) je elektronsko pojav motenj, ki jih povzročajo različne potencialne med dvema koncema video kabel.Vmešavanja izmenični tok zanke, ki jih povzročajo različne video signalov referenčni potencial tal je predvsem najti v zaščitni sloj video kabel in lupino video opremo.

V normalnih okoliščinah napetost zaščitni sloj, 0V, in ko krajevne zanke/tla zanke pojav obstaja, ravni bo nihajo okoli 0V, in bolj resno, video signala, ki se bo resno popačeni in raztrgana, spremlja motnje pojavov, kot so horizontalne stria-reticule-snežinka.Ko je prenos na daljavo video signala je več kot 100 metrov, je enostaven za ustvarjanje visoko tlemi zanke napetost.Če so tla zanke napetost je previsoka, opreme, lahko je celo požgali.

Eno-kanalni video izoliranih vezja anti-motnje naprave, lahko mirno se ukvarjajo s stanjem vhodnih in izhodnih treba izolacije ravnovesje zvočnih ali video signalov in notranje vključeni tudi skupne-način motnje filter, filter se uporablja za odpravo motenj signalov iz prenosni kabli, ki niso ravnotežja po pretvorbi signala je lahko neposredno povezan z nebalansiran vhod avdio in video.

Pogosto se uporablja pri video nadzor, home video, računalniška soba, video snemanje soba, avto obrniti sliko, KTV, bar, avto video in avdio in drugih image motnje, ki so posledica skupnega motnje, kot so trak, snežinka hrupa, vodoravni zrnca, slike shake, neto zrnca, slike solza in več skupnih motnje.

Značilnosti Izdelka:

Tla obroč izolacije napetost: terenu obroč motnje napetosti do 10VP-P je mogoče odpraviti.Če presega 10VP-P, več kot eno napravo, ki bo morda potrebna.

Oznake: priključek rca, pokrov vaja, libido tekoče, jack rca, filter moč, ac filter, 7 palčni monitor ahd, tekoče rdečilo, av monitor, fotoaparat rca

DIY Dobave ELEKTRIČNI

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi